Najbolji splitski komičari, ekipa SplickaScena, ponovno se vraćaju u Istru

Dolaze na otvorene pozornice s tematskom stand-up predstavom "Mi muškarci, vi žene"

  • Lifestyle
  • Objavljeno 31.07.2020
  • Piše: Ivona Amidžić

Najbolji splitski komičari, odnosno ekipa iz stand-up comedy kolektiva SplickaScena ponovno se vraćaju u Istru!

Nakon rasprodanih dvorana diljem Hrvatske, ovaj put dolaze na otvorene pozornice s tematskom stand-up predstavom “Mi muškarci, vi žene” u subotu 1. kolovoza na Ljetnu pozornicu u Opatiji te u nedjelju 2. kolovoza na pulski Kaštel. Nakon rasprodane turneje po Istri i Kvarneru u siječnju s istom misijom su ponovno tu – da sve koji dođu na njihov show nasmiju do suza.

Tema ove stand-up predstave je jasna iz samog naziva. Svi koji budu u publici sigurno će se moći poistovjetiti s brojnim situacijama koje nastaju u odnosima između muškaraca i žena. Kakve su ih sve zgode i nezgode snašle u odnosu sa ženama u njihovima životima (u koje ubrajaju ne samo cure, već i matere, sestre, babe, strine, tetke…) i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

Svakako treba napomenuti kako ovaj show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.

Osim u živo, njihovu izvedbu možete pogledati i online kako bi ih malo bolje upoznali i stekli dojam o njihovom radu kao što je već preko 390.000 ljudi učinilo gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTube-u. Naravno, ništa se ne može mjeriti s izvedbom u živo, zato ne propustite njihov nastup, dođite stoga ovog vikenda u 21 sat na otvorenu pozornicu u Opatiji ili Puli i uživajte u ljetnoj večeri ispunjenoj smijehom!

Ulaznice za Opatiju dostupne su u sustavu mojekarte.hr, a za Pulu preko sustava entrio.hr.

Tagovi: komedija, komičari, predstava, splicka scena, stand-up,