Ne dopustite da vas ove poslovne prilike zaobiđu: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Jadrolinija Rijeka zapošljava sistem administratora IT infrastrukture (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Za posao je potrebna viša ili visoka stručna sprema i 5 godina radnog iskustva.Kandidati koji uđu u uži izbor bit će pozvani na testiranje. Prijavite se putem linka.

Mango Moda d.o.o. traži pomoćnika u prodaji (m/ž) na puno radno vrijeme. Za posao je potreban osmijeh i uslužan stav koji će biti izražen klijentima. Od kandidata se traži volja i želja za usvajanjem znanja o proizvodima kako bi kupcima bili dobro prezentirani. Prijavite se ovdje.

Frigo-Ve d.o.o. traži suradnika inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Viškovo. Radno mjesto  donosi zanimljiv i dinamičan posao u stabilnom poduzeću, prijateljsku organizacijsku atmosferu , nagrađivanje rezultata rada, inicijative i pouzdanog duha te daljnje obrazovanje i usavršavanje. Prijavite se zaprimaju putem linka.

Elez d.o.o. zapošljava recepcionera (m/ž).  Mjesta rada su Selce ili Crikvenica. Posao obuhvaća recepcionerske poslove, prodaju smještajnih kapaciteta te prijavu i odjavu gostiju. Hotel radi cijelu godinu stoga poslodavac nudi stalni radni odnos. Prijavite se putem linka.

Zamax Plin d.o.o. traži dostavljača plinskih boca (m/ž). Područje rada je Rijeka. Poslodavac zahtijeva komunikativnost, dobro snalaženje u prostoru i vremenu na terenu te odgovoran pristup prema radnom vozilu. Prijavite se ovdje.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava skladišnog radnika / viličarista (m/ž) u Rijeci. Prednost imaju kandidati  s radnim iskustvom i uvjerenjem za upravljanje viličarom. Prijavite se putem linka.

Frigo-Ve d.o.o. zapošljava samostalnog komercijalistu (m/ž). Mjesto rada je Viškovo. Poslodavac će nagraditi dobre rezultatae rada, a uz to nudi dinamičan i zanimljiv posao te daljnje obrazovanje  i usavršavanje. Prijavite se ovdje.

Mango Moda d.o.o. traži zamjenika voditelja trgovine (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost rad au modnoj grupaciji gdje možete ravijati svoju profesionalnu karijeru, dobro okruženje i popuste za zaposlenike. Prijavite se!

Financijska agencija zapošljava IT programera-suradnika u Odjelu razvoja IT rješenja (m/ž). Od kandidata sa srednom stručnom spremom zahtijeva se 5 godina radnog iskustva, s višom stručnom spremom 3 godine radnog iskustva, dok se od kandidata s visokom stručnom spremom traži jednogodišnje radno iskustvo. Prijave se zaprimaju putem linka.

Frigo-Ve d.o.o. traži skladištara / trgovca (m/ž). Mjesto rada je Viškovo. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, stabilan posao sa sigurnim primanjima, mogućnost razvoja i usavršavanja te dinamično i profesionalno radno okruženje. Prijavite se ovdje.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,