Ne propuštajte odlične poslovne prilike: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Namještaj Mima d.o.o. zapošljava inženjera u proizvodnji (m/ž) u Kastavu. Prijave se zaprimaju do 14.9. Poslodavac nudi dnamičan i zanimljiv posao, rad u ugodnoj atmosferi, nagrađivanje kvalitetnog rada, inicijative i poduzetnog duha, različite edukacije i mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Potrebni su viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, visoka informatička pismenost, tehnička i tehnološka znanja u proizvodnji namještaja. Prijavite se.

Auro Domus d.o.o. zapošljava na poziciji Operations Manager (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 13.9. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema iz ekonomije, prethodno iskustvo te poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Od kandidata se očekuju sposobnosti organizacije te snažna orijentiranost na kupca. Prijavite se.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava za potrebe klijenta na poziciji referent za komunikaciju s klijentima putem društvenih mreža (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 12.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema te poznavanje talijanskog jezika. Više na linku.

Elektrocentar Petek zapošljava električare – elektromontere (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 15.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi poticajna primanja i mogućnosti napredovanja sukladno ulaženom trudu i uspješnosti odrađenih projekata, edukacije i treninge te konstantno učenje od kolega. Više na linku.

Mercury d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 10.9. Posao obuhvaća prodaju robe u trgovini sportske mode. Očekuje se radno isksutvo od godinu dana i srednja stručna sprema. Više na linku.

Falkensteiner zapošljava na poziciji koordinator prodaje (m/ž) u Krku. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dodatno iskusto u hotelskom marketinhu i implementaciji social media kanala, dobre organizacijske vještine, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine i slično. Prijavite se.

Elez d.o.o. zapošljava u Selcu i Crikvenici na pozicijama pomoćni kuhar (m/ž), sobarica (m/ž), konobar (m/ž), kućni majstor – domar (m/ž). Rok prijave je 19.9. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i jednogodišnje radno iskustvo. Prijavite se.

Hoteli Punat d.d. zapošljavaju kućnog majstora (m/ž). Mjesto rada je Punat, a prijave su otvorene do 13.9. Od kandidata se očekuju najmanje dvije do tri godine radnog iskustva na tehničkim poslovima, završena strukovna zanatska ili tehnička izobrazba, sposobnost organizacije rada te proaktivnost u rješavanju problema. Više na linku.

Construct Plan j.d.o.o. zapošljava projektanta ovješenih fasada (m/ž). Mjesto rada su Ičići, a prijave su otvorene do 19.9. Poželjno je znanje engleskog i/ili njemačkog jezika, ali nije nužno. Potrebno je odlično poznavanje rada u AutoCADu, poželjno je iskustvo rada u 3D, ali nije uvjet. Više na linku.

Autoglobal d.o.o. traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Mućićima. Rok prijave je 15.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,