Ne propuštajte odlične poslovne prilike: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort zapošljava na pozicijama banjin (m/ž), nadzornik na bazenima (m/ž), fizioterapeut (m/ž), kozmetičar (m/ž), wellness terapeut/ maser (m/ž), noćni recepcionar (m/ž), recepcionar (m/ž), slastičar (m/ž), pizza majstor (m/ž) i slično. Mjesto rada je Novi Vinodolski, a rok prijave 31.8. Prijavite se.

Interstaff service d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Crikvenici. Rok prijave je 9.8. Poželjno je znanje engleskog i njemačkog jezika, a potrebna je srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Traži se više osoba na poziciji. Provjerite detalje putem linka.

Obrt za obradu metala Kamik zapošljava rukovatelja tehničkim sredstvima (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.7. Posao podrazumijeva upravljanje sa tehničkim sredstvima lučke mehanizacije. Potreban je položen stručni ispit, srednja stručna sprema i godina dana radnog iskustva. Više na linku.

Valamar zapošljava na otocima Krk i Rab: A La Carte Konobar (m/ž), servir (m/ž), konobar – šankist (m/ž), barmen (m/ž), A La Carte Kuhar (m/ž), recepcionar (m/ž), konobar (m/ž), mesar (m/ž), slastičar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), kuhinjski radnik (m/ž), sobarica (m/ž), spremačica (m/ž). Rok prijave je 1.8. Aplicirajte.

Easy Consult d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Lošinju. Prijave su otvorene do 25.7. Poslodavac nudi primanja do 7.000 kuna, smještaj, topli obrok, učenje i napredovanje te ugodnu radnu atmosferu. Aplicirajte.

Star Rig LUX d.o.o. traži montera suhe gradnje (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 2.8. Uvjeti su odgovornost prema poslu, točnost i preciznost, odgovarajuća brzina prilikom izvođenja radova. Potrebna je urednost u svakom smislu, poštivanje tuđe imovine, a poželjna je i vozačka dozvola. Provjerite detalje putem linka.

Kirey d.o.o. traži sistem inženjera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 21.7. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema u računarstvu ili informatici. Uvjeti su barem dvije godine radnog iskustva, a potrebno je poznavanje talijanskog ili engleskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost rada od kuće s punim radnim vremenom. Provjerite detaljnije putem linka.

Jolly Auto Line d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 8.8. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog ili njemačkog jezika, najmanje tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te predan i potpun poslovni angažman i poduzetnički duh. Poslodavac nudi rad u atraktivnim uvjetima, kontinuirana školovanja i usavršavanja. Provjerite više na linku.

Autotrans d.d. zapošljava automehaničara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 23.7. Posao podrazumijeva rastavljanje vozila i motora kod automehaničarskih poslova, demontažu i montažu motora i mjenjača za vozilo i slično. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Detalje provjerite ovdje.

Odvjetnik Lovorka Vilenica zapošljava odvjetničkog vježbenika (m/ž) u Matuljima. Prijave su otvorene do 21.7. Posao podrazumijeva pisanje podnesaka, zastupanje na ročištima i druge pravne poslove. Potrebno je radno iskustvo u odvjetništvu, a prednost imaju osobe s položenim pravosudnim ispitom. Detalje potražite ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,