Ne propustite odlične poslovne prilike: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Protech Automation d.o.o. traži inženjera ua automatizaciju (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 17.4. Obvezno je poznavanje engleskog jezika, posjedovanje volje za stalnim učenjem i usavršavanjem, poznavanje programiranja PLC i SCADA. Posao obuhvaća projektiranje i puštanje u pogon kontrolnih sistema industrijske automatizacije. Prijavite se.

Ad Gallery d.o.o. traži arhitekta / projektanta (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 8.4. Potrebna je minimalno viša stručna sprema. Traži se radno iskustvo od dvije godine, napredno znanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika. Očekuje se poznavanje rada u Wordu, Excelu, AutoCAD-u. Prijavite se na linku.

Workforce za klijenta traži Heavy Equipment Sales Representative (m/f) na području Istre i Kvarnera. Rok prijave je 15.4. Od kandidata se očekuju srednja ili viša stručna sprema, iskustvo u prodaji, relevantno znanje, orijentiranost na ciljeve i prodaju, računalna pismenost i poznavanje engleskog u govoru i pismu na minimalno B2 razini. Prijavite se.

Auro Domus traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž). Lokacije rada su Novi Vinodolski, Crikvenica, Selce, Njivice, Malinska, Krk, Baška, Opatija, Mali Lošinj, Cres. Prijaviti se možete do 19.4. Uvjeti su osnovno poznavanje engleskog jezika i rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Liburnia Riviera Hoteli d.d. zapošljava kozmetičara (m/ž), barmena (m/ž), slastičara (m/ž), konobara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), vrtlara (m/ž), sobara (m/ž) i kućnog majstora (m/ž). Lokacije rada su Opatija, Ičići, Lovran, Medveja i Mošćenička Draga, a prijaviti se možete najkasnije do 25.4. Poželjno je iskustvo rada u srednje i visoko kategoriziranim hotelima te spremnost na timski rad, odgovornost prema poslu i organiziranost. Poslodavac nudi rad u jednom od najvećim hotelskih lanaca u Hrvatskoj, mogućnost suradnje s ekspertima u području hotelijerstva te mogućnost cjelogodišnje zaposlenja. Aplicirajte.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava zamjenika voditelja odjela dostave (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 14.4. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, trogodišnje radno iskustvo, rad na Android skenerima, poznavanje Windows okruženja, Outlook-a i MS Office-a. Prednost donosi osposobljenost za rukovanje viličarem. Aplicirajte.

TEI-MC Zagreb d.o.o. zapošljava na poziciji serviser građevinskih strojeva i opreme (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, odnosno područje cijele Hrvatske. Prijave su otvorene do 23.4. Poslodavac pruža stalan i poudan radni odnos, stimulativna primanja, temeljitu obuku, mogućnost kontinuiranog razvoja i usavršavanja u mladom timu te mogućnost napredovanja. Osiguran je servisni auto, laptop i mobitel. Prijavite se.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Rijeke. Aplicirati možete najkasnije do 16.4. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Adriadent d.o.o. zapošljava administratora na recepciji u ordinaciji dentalne medicine (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 15.4. Posao obuhvaća prijem pacijenata, organizacije termina, vođenje medicinske dokumentacije, naplate i izrade računa, korespondencije sa zubotehničkim laboratorijem i slično. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Ivona Orbić, obrt za kozmetiku, zapošljava kozmetičara (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su otvorene do 9.4. Posao obuhvaća pružanje usluga uljepšavanja i njegovanja kože lica i tijela, oblikovanja tijela te korektivnog i dekorativnog šminkanja. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,