Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Frigo-Ve d.o.o. zapošljava računovođu (m/ž). Mjesto rada je Viškovo, a rok prijave 24.9. Posao se sastoji od samostalnog obavljanja računovodstvenih poslova. Uvjeti su iskustvo rada u programu 4D Wand, napredno znanje na računalu, ekonomska struka te odgovornost i pedantnost. Prijavite se.

Ricambi Rossi d.o.o. zapošljava vozača / skladištara (m/ž). Posao se sastoji od prijevoza i dostave robe na relaciji Čavle – Trst. Rok prijave je 18.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, aktivno znanje talijanskog jezika u govoru i pismu. Prednost je poznavanje dijelova za teretni program. Aplicirajte ovdje.

HSG za potrebe klijenta zapošljava radnika na komisioniranju (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo, Rijeka, a rok prijave 4.10. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Kandidatima se nude dodaci na osnovnu plaću, naknada za prijevoz i prehrana te mogućnost dugotrajnog zapošljavanja. Aplicirajte.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Rijeci i Delnicama. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 1.10. Aplicirajte.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Rijeke. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Chantes d.o.o. zapošljava trgovca (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 30.9. Potrebna je komunikativna osoba sklona timskom radu. Više na linku.

Area Arhitekture d.o.o. traži arhitekta projektanta (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su radno iskustvo od dvije godine i informatička pismenost. Detalje provjerite na linku.

Jura auto d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 10.10. Posao se sastoji od održavanja i popravka motornih vozila. Potrebno je minimalno iskustvo rada od pola godine. Više na linku.

Mič styling d.o.o. traži frizera (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.9. Poslodavac nudi stalne edukacije i stalni radni odnos. Više o poslu ovdje.

Petrika d.o.o. zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 30.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,