Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri  na portalu posao.hr. Prijavite se i sretno!

Pastorino je u potrazi za poslovođom/ brigadirom (m/ž). Mjesto rada je Rijeka s okolicom i Istra, a rok prijave 17.8. Poslodavac nudi početnu plaću od 8.000 kuna i osigurava smještaj ukoliko osoba nije iz Rijeke. Uvjeti su najmanje tri godine radnog iskustva, srednja stručna sprema elektro usmjerenja, znanje čitanja građevinskih i elektro nacrta. Aplicirajte.

iCom zapošljava Operatera u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika u Rijeci. Rok prijave je 17.8. Poslodavac nudi fiksni dio plaće uz ostvarenje bonusa prema uspješno ostvarenim rezultatima. Uvjeti su posjedovanje komunikacijskih vještina, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Aplicirajte.

Meta Mate j.d.o.o. zapošljava dostavljače (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 7.9. Radno vrijeme je fleksibilno, postoji mogućnost rada na puno i na nepuno radno vrijeme. Postoji mogućnost sklapanja ugovora na određeno ili neodređeno te ugovora o djelu ili studentskog ugovora. Više o poslu ovdje.

Iaudit d.o.o. traži asistenta u reviziji (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 6.9. Posao se sastoji od provjere financijskih izvještaja putem standardnih revizorskih postupaka, analize i izrade financijskih izvještaja. Više o poslu ovdje.

Tepih Centar d.o.o. traži prodavača u prodajnom centru (m/ž). Rok prijave je 16.8., a mjesto rada Rijeka. Potrebna je najmanje završena srednja škola, minimalno dvije godine iskustva u prodaji opreme i proizvoda za uređenje doma, osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.

Royal Exclusive j.d.o.o. traži agenta za posredovanje u prometu nekretninama (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 24.8. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao se sastoji od terenske obrade i prezentacije nekretnina kupcima. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, dobre organizacijske i komunikacijske vještine. Potražite kako aplicirati.

Rijeka 2020 d.o.o. traži voditelja pravnih i kadrovskih poslova (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 19.8. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Posao se sastoji od vođenja procesa planiranja i organizacije, provedbe pravnih, administrativnih i kadrovskih poslova, savjetovanja svih radnika u Društvu u vezi pravnih pitanja i ostalo. Provjerite kako aplicirati na linku.

Novotehna d.d. zapošljava voditelja građenja (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 28.8. Potrebno je: radno iskustvo od pet godina, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje najmanje jednog stranog jezika. Posao se sastoji od samostalnog vođenja gradilišta u skladu sa zakonskom i tehničkom dokumentacijom. Više na linku.

Prosigur usluge d.o.o. traže djelatnika na održavanju objekta (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a rok prijave 31.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Poželjno radno iskustvo na istovjetnim poslovima. Provjerite kako aplicirati.

Ribili d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 16.8. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Posao obuhvaća kontrolu i obradu knjigovodstvene dokumentacije, samostalno obavljanje računovodstveno – knjigovodstvenih poslova i ostalo. Više o poslu na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,