Ne razbijajte glavu nepotrebnim stvarima – Donosimo deset novih dobrih vijesti!

Upravo je posao razlog zbog čega vas najčešće boli glava? Imamo rješenje za Vas ;)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

RETA d.o.o. traži jednog izvršitelja za posao komercijalista (m/ž). Podučje rada su Primorsko – goranska županija i Istarska županija. Posao se sastoji od proaktivnog istraživanja tržišta i planiranja pristupa kupcima u cilju povećanja i profitabilnosti prodaje, planiranje i provedba prodajnih planova te sudjelovanje u kreiranju prodajnih ciljeva, terenski rad s ciljem promocije i prezentacije proizvoda, kontakt s kupcima i sl. Nude službeni automobil, mobitel i laptop. Poželjno je radno iskustvo, no nije uvjet. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj posao, organizirani ste i komunikativni te posjedujete vozačku dozvolu B kategorije, prijavite se najkasnije do 10.11. putem linka.

Möbel Land d.o.o. traže više izvršitelja za poziciju montera kuhinja i namještaja u Rijeci. Rok prijave je 10.11. Traže se kandidati koji imaju najmanje završenu srednju školu, minimalno tri godine iskustva, mogu raditi samostalno i odgovorno, računalno su pismeni, spremni na rad vikendom i u smjenama, komunikativni i ljubazni. Poželjna je vozačka dozvola A i/ili B kategorije. Ukoliko ste zainteresirani za ovaj posao, možete se prijaviti ovdje.

Geofly & Immobilien d.o.o. u potrazi je za agentom za nekretnine (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete do 3.11., a nude osnovnu plaću od 3000 kuna neto, stimulativne provizije na prodane nekretnine do 50%, dodatne bonuse i nagrade na doneseni profit. Od novog se zaposlenika očekuje želja i volja za radom i uspjehom, vozačka dozvola B kategorije, računalna pismenost, spremnost na terenski rad od Istarske do Zadarske županije, odgovornost na radnome mjestu. Prednost je srednje poznavanje njemačkog ili talijanskog jezika. Prijavite se još danas.

Deltron d.o.o. u Rijeci zapošljava na sljedećim pozicijama: prodajno komercijalni predstavnik/ prodajni inženjer (m/ž) i suradnik u odjelu prodaje/ prodajni administrator/ komercijalist (m/ž). Rok prijave je 6.11. Potrebna osoba ima višu ili visoku stručnu spremu ekonomskog ili tehničkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva na sličnim ili istim poslovima, odlično služenje računalom, odgovorna je, stručna i korektna, aktivno se služi engleskim jezikom i ima vozačku dozvolu B kategorije. Prednost imaju kandidati koji poznaju tržište klimatizacijske opreme.  Nudi se službeno vozilo, mobitel i laptop, kao i stimulativna primanja. Ukoliko ste zainteresirani za ove pozicije, prijavite se putem linka.

LPP Reserved, dio grupacije LPP Croatia d.o.o., u potrazi je za izvršiteljem na radnome mjestu Visual Merchandiser (m/ž) u Rijeci. Željeni kandidat treba imati iskustva, poželjno u tekstilnoj industriji, interesa u modu, odlične komunikacijske vještine, kreativnost i strast za modu, aktivno znati engleski u govoru i pismu te poznavati MS Office. Nudi se stabilna pozicija, plaća i bonusi. Prijavite se do 5.11.

Adria Grupa d.o.o. u Rijeci zapošljava voditelja unutarnjeg čišćenja (m/ž). Prijaviti se možete do 4.11. Posao se sastoji od vođenja i kontrole poslova čišćenja, a potrebne su organizatorske sposobnosti, vozačka dozvola B kategorije te minimalno jednogodišnje iskustvo. Poželjno je znanje engleskog jezika. Zainteresirani se mogu prijaviti ovdje.

Royal Building Global Group d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) za posao u Rijeci. Rok prijave je 24.11. Potrebno je minimalno radno iskustvo od šest mjeseci i vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od terentskog rada prezentacije repromaterijala za hotele i supermarkete. Saznajte kako se prijaviti.

Hrvatska pošta d.d. na Cresu traži operatera u poštanskom uredu (m/ž). Prijave su otvorene do 9.11. Minimalna stručna sprema potrebna je srednja, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je poznavanje MS Office-a. Putem linka saznajte kako poslati prijavu.

Općinski sud u Crikvenici traži zemljišnoknjižnog referenta (m/ž) za obavljanje posla na Rabu. Prijaviti se možete najkasnije do 4.11. Potrebno je poznavanje MS Office-a, minimalno jednogodišnje radno iskustvo, srednja stručna sprema. Pogledajte kako se prijaviti putem linka.

G.P.P. Mikić u Omišalju traži sistemskog tehničara (m/ž). Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i minimalno srednja stručna sprema, a zaposlenik ima osiguranu prehranu. Prijave su otvorene do 8.11., stoga putem linka saznajte kako ostvariti prijavu.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (screenshot)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,