“Neuspjeh nije najstrašnija stvar na svijetu. Najstrašnije je ne pokušati!”

Provjerite čak deset novih prilika za naći savršeno radno mjesto. Čekaju baš na Vas!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

INout d.o.o. tvrtka je koja se bavi distribucijom prehrane i pića pretežno ugostiteljskim objektima i hotelima na području Primorsko- goranske županije i Istre. Za potrebe svog tima zapošljava vozača C1 kategorije (m/ž) koji će slagati i pripremati robu te dostavljati robu na područje Istre i Kvarnera. Primaju se ljudi iz cijele Hrvatske, a poslodavac pruža i smještaj. Također, na raspolaganju vam je i natječaj za skladištara (m/ž). Zainteresirani kandidati više detalja oko navedenih natječaja mogu provjeriti na linku.

Manpower za klijenta, jednu od vodećih tvrtki u telekomunikacijskoj industriji, zapošljava kandidate na poziciji: Call agent u Odjelu prodaje i upita korisnika (m/ž). Mjesto rada su Rijeka i Split. Zaduženja koja obuhvaća ova pozicija uključuju komunikaciju s korisnicima (m/ž), rješavanje pritužbi, održavanje kvalitetnog odnosa s korisnikom, ažuriranje baze postojećih i potencijalnih korisnika te telefonsku prezentaciju i prodaju novih usluga. Stalan posao, plaćene edukacije, redovita primanja, mogućnost napredovanja – sve vas to očekuje, odlučite li se prijaviti.

Strabag BMTI d.o.o. građevinski strojevi, zapošljavaju automehaničara (m/ž) ili mehaničara (m/ž) za rad na održavanju strojeva i vozila, za sjedište u Omišlju/Krku i na Kukuljanovu. Preduvjeti su SSS, KV iz smjera automehaničara/mehaničara, radno iskustvo u struci, vozačka dozvola B kategorije te sposobnost rada u timu, uz visoku razinu pouzdanosti i interesa za daljnjim razvojem i usavršavanje. Ukoliko ste zainteresirani, kliknite na link za sve informacije vezane uz način prijave.

RAM d.o.o., vodeće poduzeće u segmentu rezanja i zavarivanja u čitavoj regiji, dodatno zapošljava i traži prodavača (m/ž) za svoj tim. Osnovne odgovornosti na ovoj poziciji uključuju prodaju proizvoda iz prodajnog programa RAM-a, praćenje i kontrolu stanja zaliha, kao i komunikaciju s kupcima. Poželjno je trogodišnje iskustvo, pogotovo u segmentu prodaje alata. Više detalja provjerite na linku.

Workforce za klijenta – vodećeg svjetskog pružitelja infrastrukture za informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) te pametne uređaje, zapošljava više promotora (m/ž) u Rijeci i drugim gradovima diljem Hrvatske. Idealno ćete se uklopiti ako imate minimalno srednjoškolsko obrazovanje, pristupačni ste, otvoreni i ljubazni. Stimulativna primanja, dinamično okruženje, mogućnost stalnog zaposlenja – sve su to benefiti koji vas očekuju, odlučite li se za ovo radno mjesto. Ako ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.

Aronda Adriana Travel d.o.o. zapošljava komercijalista prodaje (m/ž) u Rijeci. Riječ je o poslu u putničkoj agenciji na poslovima prodaje i posredovanja kod smještaja i izleta. Bavit ćete se cijelom organizacijom putovanja i s popratnom dokumentacijom. Potrebna su 3 djelatnika za istu poziciju, ali s različitim znanjem jezika – španjolskim, njemačkim,  te sa znanjem dva svjetska jezika. Ako ste vješt poliglot – prijavite se.

Putnička agencija Molnar-Gabor d.o.o. ima raspisan natječaj za recepcionera (m/ž) u mjestu Milohnići (naselje u sastavu grada Krka). Prijava gostiju, komunikacija i dopisivanje, mjenjački poslovi te ostali srodni poslovi u putničkoj agenciji, glavne su poslovne zadaće koji vas očekuju na ovom radnom mjestu. Ako se smatrate kompetentnima, a uz to imate i dvogodišnje radno iskustvo – prijavite se.

Adria Grupa d.o.o. ima raspisan natječaj za specijalista korisničke podrške (m/ž) koji će raditi od kuće. Osnovna zadaća pružanje je podrške klijentima putem telefona ili e-maila. Potreban je veći broj ljudi, kao i visoka razina znanja engleskog jezika u govoru i pismu te dobra informatička pismenost. Kako se možete prijaviti? Saznajte klikom na link.

LPP Croatia d.o.o., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih,  zapošljava prodavača (m/ž) u Puli i Rijeci. Ako ste zaljubljenica/zaljubljenik u modu i pratite modne trendove, a davanje modnih savjeta nije vam strana pojava, prijavite se do 03.07.

Eurohoteli d.o.o. za Hotel Park s 4 zvjezdice zapošljava recepcionera (m/ž) u Crikvenici. Odabranoj osobi osiguran je jedan obrok, a plaća se dogovara s poslodavcem. Za smještaj ćete se morati pobrinuti sami, ali svakako se isplati, budući da je riječ o stalnom radnom odnosu. Prijavite se brzom prijavom još danas!

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash (ilustracija)

Tagovi: burza rada, novi poslovi, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,