”Noć HNK Rijeka” – dostojanstveno se oprostili od protekle godine

Ove godine Rijeka se vratila u kamp HNK Rijeka, mjesto gdje se odvija život i rad kluba i gdje je upisan jedan od najvećih klupskih uspjeha - naslov prvaka!

  • Sport
  • Objavljeno 11.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Hrvatski nogometni klub Rijeka u ponedjeljak se oprostio od 2018. godine na već tradicionalan način na priredbi “Noć HNK Rijeka”.

Ove godine Rijeka se vratila u kamp HNK Rijeka, mjesto gdje se odvija život i rad kluba i gdje je upisan jedan od najvećih klupskih uspjeha – naslov prvaka!

Kao i proteklih godina na jednom mjestu okupili su se igrači, stručni stožer, uprava, radna zajednica, sponzori, prijatelji i simpatizeri riječkog kluba.

– Vrijeme je ljubavi, praštanja i druženja. Ako smo nekom nešto krvio napravili, neka nam oprosti. Novu godinu treba početi s puno ljubavi.  Rijeka jedino može biti prava ako smo svi zajedno i zajedno dišemo za Rijeku. To ćemo pokušati napraviti na sve načine, ustvrdio je Damir Mišković – piše HNK Rijeka.

KAKO JE VEČER IZGLEDALA?

Večer je počela po već uhodanom scenariju, na način kojim Rijeka proslavlja sve pobjede – vatrometom. Prisutnima se obratio i gradonačelnik Vojko Obersnel.

– Dragi prijatelji i navijači Rijeke drago mi je da se da Vas mogu pozdraviti, ali ne samo kao gradonačelnik i navijač Rijeke, nego kao i predsjednik skupštine HNK Rijeka. Sve je rečeno, nakon briljantne prošle godine možda smo u startu očekivali previše, ali nakon onog što se dogodilo u posljednjih nekoliko utakmica pokazalo je da smo bili u pravu kada smo puno očekivali. Hvala igračima i stručnom stožeru na čelu s trenerom Igorom Bišćanom na lijepim trenucima koje su nam pružili u posljednja dva mjeseca, zaključio je Obersnel poželjevši Rijeci sve najbolje u idućoj godini.

FOTO: Youtube screenshot s utakmice

Tagovi: hnk rijeka, noć hnk rijeka, priredba,