Nova godina donosi nove poslove: Prilike i za kandidate bez iskustva!

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Na njihovoj stanici je trenutno više od 1.500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova iz Primorsko-goranske županije.

Europski građevinski koncern STRABAG traži osobu (m/ž) koja zna rukovati s bagerom i utovarivačem. Posao se obavlja na području grada Rijeke, a po potrebi i u ostatku Hrvatske. Rok prijave je 18.01. Kandidati moraju imati minimalno dvije godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom od pola godine. Ostale detalje natječaja možete pronaći ovdje, a svoju prijavu možete poslati putem sljedećeg linka.

Zamax Plin d.o.o. je u potrazi za dostavljačem (m/ž) plinskih boca u Rijeci. Dostava se obavlja na području Grada i okolice. Potrebna je komunikativnost i pristojno ponašanje prema kupcima, dobro snalaženje u prostoru i vremenu na terenu, odgovoran pristup prema radnim zadacima, te spremnost na timski rad. Traži se znanje engleskog jezika i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Plaća je u iznosu od 4.500 do 6.000 kuna, a očekuje Vas rad u ugodnoj atmosferi. Za prijavu kliknite na link.

HARO d.o.o., trgovina za prodaju obuće iz Rijeke traži pomoćnog prodavača ili prodavačicu. Trebate imati završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu. Prethodno radno iskustvo ne očekuje, pa je ova pozicija idealna i za one koji nikad nisu radili! Novozaposlena osoba radit će sa strankama, na blagajni, baviti se uređenjem prodavaonice, izloga i punjenjem polica. Idealan kandidat je komunikativna i ljubazna osoba, spremna na nove izazove. Poslodavac cijeni pedantnost, samoinicijativnost i marljivost. Za dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 30.01. kliknite na poveznicu.

DOMENA AGENT d.o.o. traži veći broj radnika u Rijeci. Zapošljavaju stručnjaka zaštite na radu (m/ž), zidara (m/ž), zavarivača (m/ž), knjigovođu (m/ž), armirača (m/ž), cjevara izometričara (m/ž), fasadera (m/ž), instalatera centralnog grijanja (m/ž), krovopokrivača (m/ž), tesara (m/ž). Poželjno je znanje njemačkog jezika, ali nije uvjet. U obzir dolaze samo kandidati s iskustvom. Detalje pojedinačnih natječaja možete pronaći na linku.

Euro Immobilien d.o.o., licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina za svoj ured u Rijeci traži osobu za rad na radnom mjestu: suradnik u marketingu (m/ž). Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za kreiranje novog i održavanje postojećeg sadržaja na intranet stranici, sudjelovanje u razvoju i kreiranju marketinških aktivnosti, kreiranje on-line kampanja na društvenim mrežama, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Obavezno je znanje njemačkog i engleskog jezika u govoru i pismu. Očekuje se i odlično snalaženje na računalu, te poznavanje društvenih mreža. Ako ste kreativni, organizirani, precizni i proaktivni, ovo je posao za Vas. Za prijavu na ovaj natječaj, otvoren do 18.01. kliknite na link.

Obrt za uslužne djelatnosti Miletić iz grada Novi Vinodolski traži dva strojara (m/ž) za rad na građevinskim strojevima. Posao se obavlja na gradilištima diljem Primorsko-goranske županije. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, a očekuje osnovnoškolsko obrazovanje. Smještaj je osiguran, a u obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva. Za više informacija o ovom natječaju, otvorenom do 28.01. kliknite na link.

ACTA d.o.o. planira zaposliti samostalnog računovođu (m/ž) u Rijeci. Morate imati završen fakultet, akademiju, magisterij i/ili doktorat. Očekuje se samostalnost u poslu i iskustvo u knjigovodstvenim poslovima. Nudi se ugovor na neodređeno. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici. Prijave se zaprimaju do 11.01.

Poduzeće Monetalis traži poslovnog tajnika s minimalno dvije godine iskustva. Mjesto rada je grad Kastav. Na ovoj poziciji imat ćete pregršt izazovnih zadataka, a među njima se ističu: komunikacija s klijentima, odgovaranje na njihove upite putem različitih kanala komunikacije (telefon, SMS, Viber, WhatsApp, e-mail, Facebook i sl.), prikupljanje podataka od klijenata, pisanje poslovnih dopisa i pisama… Minimalna tražena razina obrazovanja je srednja škola. Idealan kandidat dobro podnosi stres, strpljiv je i smiren, usredotočen na ostvarenje postavljenih ciljeva. Za više informacija kliknite ovdje.

Mladen Morić traži njegovatelja (m/ž) za rad u općini Matulji. Radno iskustvo se ne očekuje, a glavni uvjet je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Poslodavac osigurava ugovor na neodređeno. Detalje o načinu prijave možete potražiti na linku.

Vanaris d.o.o. traži 2 čistača (m/ž) u Baškoj. Rok prijave na natječaj je 22.01. Ako Vas zaposle, bit ćete zaduženi za čišćenje i održavanje apartmana. Poželjno je znanje engleskog ili njemačkog jezika, ali nije uvjet. U obzir dolaze samo kandidati s iskustvom. Kliknite ovdje i prijavite se već danas.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,