Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Reca d.o.o. zapošljava prodajne savjetnike za male i srednje kupce metaloprerađivačkog sektora (m/ž). Mjesto rada je područje Rijeke i okolica. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad te komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost, fokus na postizanje ciljeva, spremnost na kontinuirano učenje, znanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije te iskustvo sa sličnim terensko – komercijalnim poslovima. Prijave su otvorene do 27.1. Prijavite se.

STO-AL d.o.o. zapošljava djelatnika na montaži (m/ž) za Primorsko – goransku županiju i djelatnika u proizvodnji (m/ž) u mjestu Čavle. Prijave su otvorene do 8.2. Poslodavac nudi redovne i stimulativne prihode povezane s ostvarenim rezultatima, stalno obrazovanje i veliku mogućnost napretka. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Naton ljudski potencijali d.o.o za potrebe klijenta zapošljavaju doktora dentalne medicine (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 26.1. Od kandidata se očekuje završen studij dentalne medicine, specijalizacija iz oralne kirurgije, iskustvo aktivnog rada s pacijentima minimalno tri godine, samostalnost u radu, profesionalnost, ljubaznost, odgovornost, preciznost i fokusiranost. Znanje engleskog je uvjet, a znanje talijanskog prednost. Aplicirajte putem linka.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava u Rijeci prodajnog zastupnika za prodaju malim i srednjim poslovnim korisnicima (m/ž). Rok prijave je 19.2. Posao obuhvaća rad s novim i postojećim korisnicima, sustavnu obradu tržišta, administraciju korisničke dokumentacije, kontaktiranje i ugovaranje novih poslovnih korisnika i ostalo. Potrebni su jednogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, motivacija za ostvaranje ciljeva, izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine. Aplicirajte.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 15.2. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci su zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Cammeo zapošljava vozače (m/ž) na području Rijeke. Postoji mogućnost zarade od 6.000 do 10.000 kuna. Nudi se prekvalifikacija i mogućnost postajanja Cammeo Partner. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi te fleksibilnost pri dogovaranju smjena. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Ri – Instal traži inženjera građevine (m/ž) u Rijeci. Glavni zadaci su vođenje poslovođe i radnika, kontrola kvalitete izvedenih radova, prisustvo na koordinaciji, vođenje zapisnika na koordinaciji, pisanje ponuda i situacija i ostalo. Prijavite se najkasnije do 31.1. Pogledajte ovdje kako ostvariti prijavu.

Alarm automatika u Rijeci zapošljava na poziciji djelatnik za tehničku podršku (m/ž). Rok prijave je 29.1. Traži se dvogodišnje radno iskustvo. Posao obuhvaća tehničku podršku partnerima u rješavanju njihovih zahtjeva, izradu rješenja tehničke zaštite, praćenje noviteta na svjetskom tržištu i ostalo. Potražite detalje na linku.

Elektro-voda d.o.o. Cres traži građevinskog tehničara i/ili sveučilišnog prvostupnika inženjera građevinarstva (m/ž). Radi se na otocima Cresu i Lošinju. Prijavite se najkasnije s 31.1. Glavni zadaci su organizacija i vođenje gradilišta, izrada građevinske knjige, vođenje građevinskog dnevnika. Potrebno je trogodišnje radno iskustvo, a nudi se plaća do 8.000 kuna. Prijavite se.

Max Team u potrazi je za fasaderima (m/ž) u Rijeci. Za posao je potrebno više izvršitelja. Rok prijave je 15.2. Traži se radno iskustvo od šest mjeseci i nudi se zajednički smještaj. Potražite detalje i prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,