Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Jadrolinija zapošljava nove radne snage na pozicijama: konobar (m/ž), servir (m/ž), mladić kuhinje (m/ž), sobar (m/ž), mladić sobe (m/ž) i kuhar (m/ž). Prijave su otvorene do 17.12. Rad se odvija u Hrvatskoj i inozemstvu. Poslodavac nudi redovita, sigurna i stimulativna primanja, osiguran smještaj i hranu, beneficirani radni staž i mogućnost napredovanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Auto moto centar Glavan zapošljava u Rijeci vozača C kategorije (m/ž). Rok prijave je 15.12. Potrebno je radno iskustvo od pet godina i vozačka dozvola C kategorije. Aplicirajte.

Hortiriviera d.o.o. traži voditelja prodaje (m/ž) u mjestu Matulji. Potrebna je osoba s „nosom“ za pronalazak puta prema ciljanim skupinama potrošača, željom za prenošenje pozitivnih emocija i brigu o postojećim i potencijalnim kupcima, okolišu i ostalim članovima tima. Nude profesionalan razvoj i usavršavanje, rad u mladom i dinamičnom timu, ured s pogledom na more. Rok prijave je 25.12. Ukoliko ste se pronašli u oglasu, prijavite se putem linka.

Macellarius d.o.o. – Smrekar mesnice traži mesara (m/ž) u Rijeci. Prijaviti se možete najkasnije do 13.12. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Glavni zadaci su obrada i priprema mesa, izrada mesnih pripravaka te ostali poslovi u mesnici. Prijavite se.

Tvrtka Aquatherm d.o.o. zapošljava vodoinstalatere (m/ž) na području Primorsko – goranske i Istarske županije. Djelatnicima je osigurana radna odjeća. Skladišni i uredski prostori nalaze se na Srdočima u Rijeci. Posao obuhvaća monterske radove na cjevovodima vodovoda i kanalizacije, vodoinstalacije niskogradnje i visokogradnje, montažu sanitarne opreme i uređaja. Prijavite se do 11.12. putem linka.

Agencija Manpower traži za klijenta više izvršitelja na poziciji prodavač (m/ž) u Rijeci. Posao obuhvaća rad na blagajni, zaprimanje radnih naloga za proizvodnju, prodaju u maloprodaji ploča, okova i podova. Potrebno je obrazovanje tehničkog smjera, poznavanje engleskog jezika, dobro poznavanje MS Officea, a prednost donosi poznavanje AUTOCAD-a. Prijavite se najkasnije do 15.12.

Ljekarne Prima Pharme traže farmaceuta (m/ž) za rad u Rijeci. Glavne su odgovornosti izdavanje lijekova na recept i bez recepta, stručno savjetovanje pacijenata i farmaceutska skrb. Potrebna je visoka stučna sprema farmacije i odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu te proaktivnost. Prijavite se najkasnije do 20.12. putem linka.

Mlinar d.o.o. zapošljava vozača (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 12.12. Posao uključuje preuzimanje robe u skladištu i prijevoz prema zadanim linijama. Potrebna je minimalno jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poželjno je posjedovanje digitalne vozačke kartice i vozačka dozvola C kategorije. Poslodavac nudi božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu za zaposlenike za kupovinu s popustom u prodavaonicama, osiguranu radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje radne obuće i odjeće. Prijavite se.

Studenac d.o.o. traži specijalista revizije (m/ž) za rad na Kvarneru i u Istri. Rok prijave je 10.12. Posao se sastoji od pomoći pri organizaciji rada službe, pomoći u izradi aplikacije za kontrolu rizičkih točaka, identifikacija slabosti i nedostataka u trgovinama te davanja preporuka i savjeta koji vode unapređenju poslovanja i drugo. Traži se srednja stručna sprema, minimalno pet godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavnaje engleskog jezika. poznavanje rada na računalu i zakonskih regulativa te vozačka dozvola B kategorije i spremnost na terenski rad. Aplicirajte.

Adria Grupa d.o.o. u Rijeci i Rafineriji u Urinju – Kostrena traži kuhara/ voditelja kuhinje (m/ž). Potrebno je minimalno trogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje novih tehnologija u kulinarstvu te različitih vrsta kuhinje. Poželjno je znanje stranog jezika, ali nije uvjet. Prijavite se najkasnije do 13.12. putem linka.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,