Ostali ste bez posla ili tražite novi? Ovo su prilike za vas

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na području Primorsko-goranske županije

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme najveći je ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Iz ustanove traže magistra farmacije (m/ž) te farmaceutskog tehničara (m/ž) u Crikvenici. Radno iskustvo nije nužno, ali je prednost. Rok za slanje prijava je 31.05. Ostale uvjete natječaja potražite na linku.

Obiteljski dom za starije i nemoćne Marko Margitić, zbog povećanog opsega posla traži medicinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Crikvenica, a rok prijave 14.06. Radno iskustvo nije potrebno. Detalje možete pronaći na sljedećem linku.

Auro Domus d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Njivicama. Radi se o sezonskom poslu. Novozaposlena osoba primarno će se baviti otkupom zlata i srebra te prodajom zlata. Od kandidata se očekuje položen vozački ispit B kategorije. Poslodavac osigurava smještaj. Rok prijave je 30.06., a za više detalja kliknite na link.

Zamax Plin d.o.o. zapošljava dostavljača plinskih boca (m/ž) na području Rijeke i okolice. Poslodavac nudi plaću do 6.000 kuna. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, komunikativnost, pristojno ponašanje prema kupcima i snalaženje na terenu. Prijaviti se možete najkasnije do 01.06. i to putem linka.

Infrastrukturna optimizacijska grupa Rail d.o.o. iz Rijeke traži dva pružna radnika (m/ž) za izgradnju, održavanje i razgradnju željezničkih pruga. Prethodno iskustvo rada na željezničkim i tramvajskim prugama je poželjno, ali nije uvjet. Rok prijave je 10.06. Detalje natječaja potražite na linku.

Alan Invest d.o.o. zapošljava tri zidara (m/ž) u Rijeci. Poslodavac očekuje barem godinu dana radnog iskustva, a nudi ugovor na neodređeno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 15.06. Za kontakt informacije poslodavca kliknite ovdje.

McDonalds traži radnika u restoranu (m/ž) u Šibeniku i nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje. Od vas se očekuje da ste fleksibilna, odgovorna i otvorena osoba koja voli usvajati nova znanja. Od iskustva je važnija motivacija. Radno vrijeme je fleksibilno. Natječaj je otvoren do 27.05. Detalje o prijavi, ali i ostale oglase ovog poslodavca možete pronaći na linku.

Poduzeće Bio Mare traži četiri pomoćna kuhinjska radnika (m/ž) u naselju Veli Lošinj. Ukoliko vas zaposle bit ćete zaduženi za pranje posuđa, pripremu namirnica i održavanje higijene radnog prostora. Poslodavac osigurava smještaj, a od vas očekuje barem godinu dana radnog iskustva. Za više informacija o načinu prijave kliknite na poveznicu.

More – Lošinj d.o.o. traži knjigovođu (m/ž) za izradu, vođenje, pohranu i održavanje financijske i nefinancijske dokumentacije. Mjesto rada je Mali Lošinj. Od vas se očekuje minimalno pet godina radnog iskustva te poznavanje osnova rada na računalu. Za više detalja o načinu prijave kliknite na poveznicu.

Poduzeće Dot Dent zapošljava na poziciji: administrator na recepciji u dentalnoj klinici (m/ž) u općini Matulji. Ako vas zaposle bavit ćete se komunikacijom s pacijentima, osobljem, dentalnim laboratorijem, naručivanjem pacijenata, pripremom dokumentacije za računovodstvo i obavljanjem drugih srodnih poslova. U obzir dolaze kandidati s minimalno godinu dana radnog iskustva te znanjem talijanskog jezika. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Uvjereni smo da ste u ovoj ponudi pronašli nešto za sebe. Ukoliko niste, kliknite na link i pretražite ostale poslove iz Primorsko-goranske županije koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo Vam sreću prilikom pronalaska novog posla!

foto: pixabay

Tagovi: biro, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,