Otvara se deset novih prilika za posao!

Vrata otvaraju Zamax Plin, Tifon, Bonum grupa, Mlinar... Koja ćete vrata Vi izabrati?

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Kastavu. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 2.1.2020.

Möbel Land d.o.o. u potrazi je za prodavačem (m/ž) na odjelu tekstila, zavjesa, posuđa i ostalih artikala za uređenje doma. Mjesto rada je Rijeka. Potrebno je više izvršitelja. Aplicirati možete do 29.12. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, minimalno trogodišnje iskustvo, samostalnost i odgovornost u radu, osnovno znanje rada na računalu, komunikativnost i ljubaznost. Aplicirajte.

PSC Primorje d.o.o. zapošljava u Rijeci na sljedećim pozicijama: limar (m/ž), skladištar (m/ž), prodajni savjetnik (m/ž), voditelj servisa (m/ž), servisni savjetnik (m/ž). Prijave su otvorene do 31.12. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i znanje engleskog jezika. Doznajte više o željenom poslu i prijavite se.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta traži operatera za chat komunikaciju s klijentima (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 10.1.2020. Nude se stimulativna primanja, plaćeni troškovi prijevoza, fleksibilno radno vrijeme i plaćenu edukaciju. Poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, razvijene komunikacijske vještine, strpljivost i ljubaznost u komunikaciji uvjeti su rada. Prijavite se.

PK d.o.o. traži lakirera (m/ž), mehaničara/ mehatroničara (m/ž), bravara (m/ž) i poslovođu odjela bravara (m/ž). Mjesto rada je Kukuljanovo, Rijeka. Prijaviti se možete najkasnije do 27.12. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, poželjno je iskustvo, komunikativnost i spremnost na rad u timu. Poslodavac nudi stabilna primanja, topli obrok, rad s profesionalnim alatom i mogućnosti za kontinuirano usavršavanje te rad u brzorastućem proizvodnom okruženju. Aplicirajte na željeni posao.

Zamax Plin d.o.o. u potrazi je za dostavljačem (m/ž) plinskih boca u Rijeci. Rok prijave je 31.12. Potrebna je komunikativnost i pristojno ponašanje prema kupcima, snalaženje u prostoru i vremenu na terenu, odgovoran pristup prema radnom vozilu i radnim zadacima te spremnost na rad. Traži se znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka.

Nekretnine d.o.o. za geodetske poslove zapošljava geodetskog stručnjaka (m/ž) za rad u Primorsko – goranskoj županiji. Prijaviti se možete najkasnije do 4.1.2020. Za rad je potrebno obrazovanje geodetskog usmjerenja, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stimulativna primanja, timski rad u dinamčnom okruženju i kontinuiranu stručnu izobrazbu. Prijavite se putem linka.

Bonum grupa d.o.o. zapošljava domaćicu luksuznog objekta (m/ž) u Opatiji. Aplicirati možete najkasnije do 31.12. Poslodavac nudi bruto plaću 6.000 kuna i mjesečne bonuse. Plaćeni su troškovi prijevoza i topli obrok. Od kandidata se očekuje odgovoran pristup radu i obavljanju radnih zadataka, samonicijativnost, usmjerenost na kontinuirano poboljšanje, visoka razina čistoće i pedantnost u radu. Prijavite se putem linka.

Arbiana Heritage**** hotel u potrazi je za konobarem na doručku (m/ž). Mjesto rada je otok Rab. Rok prijave je 2.1.2020. Potrebno je više izvršitelja. Osigurani su smještaj i hrana, a radi se u ugodnom okruženju. Potrebna je odgovorna, pozitivna, ugodna, ljubazna, organizirana i marljiva osoba, odličnih komunikacijskih vješrina. Prednost donosi prethodno radno iskustvo. Prijavite se na linku.

Mlinar d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 9.1.2020. Posao obuhvaća svakodnevnu komunikaciju s kupcima i posluživanje kupaca, informiranje kupaca o proizvodima, rad na blagajni, brigu o izloženosti i prezentaciji proizvoda i ostalo. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, iskustvo rada u maloprodaji minimalno šest mjeseci, izražene komunikacijske i prodajne vještine, ljubaznost, srdačnost, marljivost, savjestnost. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,