Otvaraju se vrata za nove poslove

Traže se prodavači, tele operateri, konobari, spremačice, animatori, geodetski stručnjak...

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Stanić d.o.o. zapošljava komercijalista za prodaju sladoleda (m/ž) i prodavača u ambulantnoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Prijave su otvorene do 6.1.2020. Potrebni uvjeti su srednja stručna sprema, informatička pismenost i najmanje dvije do tri godine iskustva na odgovarajućim poslovima. Za određene je poslove potrebna i vozačka dozvola B kategorije. Potražite detalje i prijavite se na željeni posao.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Kastavu. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte najkasnije do 2.1.2020.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta traži operatera za chat komunikaciju s klijentima (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 10.1.2020. Nude se stimulativna primanja, plaćeni troškovi prijevoza, fleksibilno radno vrijeme i plaćenu edukaciju. Poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, razvijene komunikacijske vještine, strpljivost i ljubaznost u komunikaciji uvjeti su rada. Prijavite se.

Studenac d.o.o. zapošljava u Rijeci na poziciji voditelj prodavaonice (m/ž). Potrebno je osigurati neometan rad prodavaonice, izraditi raspored djelatnika, raditi sve administrativne poslove vezane za rad prodavaonice te prijem robe i popratnu dokumetaciju i ostalo. Očekuje se srednjoškolska razina obrazovanja, poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, komunikativnost i sklonost timskom radu, urednost, pouzdanost, predanost poslu. Radno iskustvo u trgovini je prednost. Aplicirajte najkasnije do 10.1.2020. putem linka.

Valamar zapošljava na pozicijama: pomoćni konobar (m/ž), spremačica (m/ž), recepcionar (m/ž), animator (m/ž), suradnik za odnose s gostima (m/ž), a la carte kuhar (m/ž). Mjesto rada: otok Krk, otok Rab. Na poslove možete aplicirati najkasnije do 30.1.2020. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Nekretnine d.o.o. za geodetske poslove zapošljava geodetskog stručnjaka (m/ž) za rad u Primorsko – goranskoj županiji. Prijaviti se možete najkasnije do 4.1.2020. Za rad je potrebno obrazovanje geodetskog usmjerenja, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stimulativna primanja, timski rad u dinamčnom okruženju i kontinuiranu stručnu izobrazbu. Prijavite se putem linka.

Arbiana Heritage**** hotel u potrazi je za konobarem na doručku (m/ž), pomoćnim radnikom u kuhinji (m/ž), konobarem u wine baru (m/ž), konobarem u restoranu (m/ž) i sobaricom/ spremačicom (m/ž). Mjesto rada je otok Rab. Rok prijave je 7.1.2020. Potrebno je više izvršitelja. Osigurani su smještaj i hrana, a radi se u ugodnom okruženju. Potrebna je odgovorna, pozitivna, ugodna, ljubazna, organizirana i marljiva osoba, odličnih komunikacijskih vješrina. Prednost donosi prethodno radno iskustvo. Prijavite se na linku.

Mlinar d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 9.1.2020. Posao obuhvaća svakodnevnu komunikaciju s kupcima i posluživanje kupaca, informiranje kupaca o proizvodima, rad na blagajni, brigu o izloženosti i prezentaciji proizvoda i ostalo. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, iskustvo rada u maloprodaji minimalno šest mjeseci, izražene komunikacijske i prodajne vještine, ljubaznost, srdačnost, marljivost, savjestnost. Prijavite se.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 26.1.2020. Od kandidata se očekuje završen studij dentalne medicine uz odrađen staž i posjedovanje važeće dozvole za rad. Prednost donosi specijalizacija iz oralne kirurgije, a traži se iskustvo aktivnog rada s pacijentima minimalno tri godine. Očekuje se samostalnost u radu, profesionalnost, ljubaznost, odgovornost, preciznost i fokusiranost. Znanje engleskog jezika je uvjet, a znanje talijanskog prednost. Prijavite se ovdje.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava u Rijeci prodajnog zastupnika za prodaju malim i srednjim poslovnim korisnicima (m/ž). Rok prijave je 19.1.2020. Posao obuhvaća rad s novim i postojećim korisnicima, sustavnu obradu tržišta, administraciju korisničke dokumentacije, kontaktiranje i ugovaranje novih poslovnih korisnika i ostalo. Potrebni su jednogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, motivacija za ostvaranje ciljeva, izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine. Aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,