Otvorena radna mjesta! Riječanke i Riječani, tražite posao? Evo ga … !

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Adecco za klijenta – vodeću firmu u sektoru drvne industrije, zapošljava Pomoćnog radnika u pilani (m/ž) za rad u okolini Delnica. Odgovornosti na ovom poslu uključuju ispomaganje glavnom radniku na stroju, slaganje drvnih elemenata za ploče, kao i klamanje i kitanje ploča. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, fleksibilnu plaću, timski rad u ugodnom poticajnom okruženju. Više na linku.

DEKRA za klijenta – Atlantic Grupu d.d., zapošljava Unapređivača prodaje (m/ž) u Istri, Rijeci i na Kvarneru. Odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju postizanje kvalitetne izloženosti proizvoda iz asortimana klijenta u prodajnom mjestu, ažurno odrađivanje svih zadataka koje dobivate od odgovornih trgovačkih predstavnika te svakodnevno ispunjavanje izvještaja o radu. Zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

Cammeo, zbog širenja poslovanja, ima raspisan natječaj za Vozača taxi vozila (m/ž) u Rijeci. Nudi vam se radni odnos u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječna zarada, stimulacija kroz bonuse. Ako ste iskusni vozač koji poznaje navedenu lokaciju i krasi vas komunikativnost, ne propustite priliku. Klik na brzu prijavu.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava Konobara/Pomoćnog konobara (m/ž), Noćnog recepcionera (m/ž) te nudi zaposlenje na još 11 pozicija u Hotelima Punat d.d. Ako ste iskusni ‘igrač’ u području ugostiteljstva, imate razvijene komunikacijske vještine, kliknite na link i provjerite sva radna mjesta koja su vam na raspolaganju.

posao.hr (za klijenta) ima raspisan natječaj za Prodajnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu, Karlovcu te na sjevernom Jadranu.  Odgovornosti na ovoj poziciji uključuju posjećivanje redovitih kupaca i stjecanje novih klijenata na dodijeljenom teritoriju, stvarajući snažne i dugotrajne poslovne odnose. Potrebno je iskustvo u rasponu od godine dana do tri godine. Detalji su na linku. 

Šantek d.o.o. u Malinskoj, na otoku Krku, zapošljava Konobara s radnim iskustvom (m/ž). Ukoliko imate osnovno znanje njemačkog i talijanskog jezika, a odgovorni ste u poslu i spremni na timski rad, možda je ovo posao za vas. Provjerite više detalja na linku i pravovremeno se prijavite.

Shijiazhuang WAIJIAOYI Education Technology Co Ltd zapošljava na poziciji: Online Teacher (m/ž) za rad online i od doma. Odgovornosti na ovom poslu uključuju online poduku učenicima određene razredne razine, ocjenjivanje ​​i osiguravanje djelotvorne povratne informacije učenicima. Online klasa obuhvaća grupu od 10 – 20 polaznika u rasponu od 8 – 16 godina. Trajanje jednog sata traje 25 minuta. Provjerite detaljnije na linku. 

Prima commerce d.o.o. zapošljava Električara (m/ž) za rad na području Republike Hrvatske. Na ovom poslu vas očekuju električarski poslovi u salonima namještaja po cijeloj RH. Ako imate srednju stručnu spremu (elektro smjer), godinu dana iskustva te vozačku dozvolu B kategorije, ovo je prilika koja vam ne smije iskliznuti. Prijavite se brzom prijavom.

TEMPO d.o.o., međunarodno otpremništvo koje djeluje od 1990. godine i jedno je od najstarijih društava za obavljanje špeditersko-otpremničnih poslova u regiji, zapošljava Ovlaštenog carinskog otpremnika (m/ž) u Rijeci. Ukoliko imate najmanje godinu dana radnog iskustva u izradi uvozno-izvoznih carinjenja, aktivno koristite barem jedan strani jezika u govoru i pismu (engleski/njemački), a imate licencu za obavljanje poslova ovlaštenog carinskog zastupnika i uz to dobro poznajete MS Office, prijavite se.

Hoteli Novi d.o.o. u Novom Vinodolskom nudi široku paletu radnih pozicija za zaposlenje. Kućni majstor – IT/Električar (m/ž), Šef restorana (m/ž), Materijalni knjigovođa (m/ž), samo su neke od ponuđenih pozicija na koje se možete prijaviti putem brze prijave. Provjerite ih sve na linku. Prijavite se do 28.02. Sretno.  

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Tagovi: posao.hr,