Otvorena su nova radna mjesta! Donosimo popis…

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal - Pronađite za sebe najbolji mogući posao!

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Opatija nekretnine j.d.o.o. zapošljava agenta za nekretnine (m/ž) na Krku i Rabu, u Opatiji, Crikvenici, Cresu, Lošinju. Rok prijave je 1.2. Traže se agenti sa ili bez iskustva za rad. Aplicirajte.

STO-AL d.o.o. zapošljava djelatnika na montaži (m/ž) za Primorsko – goransku županiju i djelatnika u proizvodnji (m/ž) u mjestu Čavle. Prijave su otvorene do 8.2. Poslodavac nudi redovne i stimulativne prihode povezane s ostvarenim rezultatima, stalno obrazovanje i veliku mogućnost napretka. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

B.N.L. d.o.o. Opatija zapošljava kuhara (m/ž), slastičara (m/ž) u slastičarni i konobara (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 1.2. Traže se fleksibilnost, proaktivnost, želja za radom. Aplicirajte.

Möbel land d.o.o. zapošljava u Rijeci i Kukuljanovu na pozicijama: monter namještaja i kuhinja (m/ž), prodavač (m/ž) na odjelu tekstila, zavjesa, posuđa i ostalih artikala za uređenje doma te skladištar (m/ž). Prijave su otvorene do 20.1. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i srednjoškolska sprema. Za poslove je potrebno od jedne do tri godine iskustva. Aplicirajte.

Valamar zapošljava na pozicijama: pomoćni konobar (m/ž), spremačica (m/ž), recepcionar (m/ž), animator (m/ž), suradnik za odnose s gostima (m/ž), a la carte kuhar (m/ž). Mjesto rada: otok Krk, otok Rab. Na poslove možete aplicirati najkasnije do 30.1. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Zamax Plin d.o.o. traži dostavljača plinskih boca (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 31.1. Posao se sastoji od dostave plinskih boca fizičkim i pravnim osobama na području Rijeke i okolice. Nudi se plaća od 4.500 do 6.000 kuna. Očekuje se komunikativnost i pristojno ponašanje prema kupcima, snalaženje u prostoru i vremenu na terenu te odgovoran pristup prema radnom vozilu i radnim zadacima. Prijavite se.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava u Rijeci prodajnog zastupnika za prodaju malim i srednjim poslovnim korisnicima (m/ž). Rok prijave je 19.1. Posao obuhvaća rad s novim i postojećim korisnicima, sustavnu obradu tržišta, administraciju korisničke dokumentacije, kontaktiranje i ugovaranje novih poslovnih korisnika i ostalo. Potrebni su jednogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, motivacija za ostvaranje ciljeva, izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine. Aplicirajte.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 15.2. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Adria Grupa zapošljava radnika u kuhinji (m/ž) u Kostreni i Urinju RNR. Rok prijave je 22.1. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo u ugostiteljstvu, komunikativnost i urednost. Posao obuhvaća pranje kuhinjskog prostora, čišćenje, posluživanje hrane i pića. Prijavite se na linku.

LPP Croatia d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Posao obuhvaća aktivnu pomoć kupcima u odabiru modnih artikala, rad na blagajni, održavanje urednosti prodajnog prostora, punjenje polica, kontroliranje stanja proizvoda na policama, preuzimanje, slaganje i izlaganje robe. Od kandidata se očekuje marljivost i pozitivan pristup radu, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, komunikativnost, odgovornost, sposobnost za timski rad, završena srednja škola te spremost na rad u smjenama i vikendom. Aplicirajte na linku.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,