Ovogodišnja posebnost: Advent na Gradini imat će svoje klizalište!

Još ranije je otkriveno kako će se veliko svečano paljenje lampica održati u nedjelju, 02. prosinca, a organizatori pripremaju brojna iznenađenja...

  • Kultura
  • Objavljeno 16.11.2018
  • Piše: Antonela Verković

Advent na Gradini u prosincu 2017. godine oduševio je na desetke tisuće posjetitelja.

Njih sve redom oduševili su doslovno kilometri i kilometri božićnih lampica koje su bile gotovo na svakom centimetru predivne Trsatske gradine, pa se mnogi već sad raduju novom izdanju Adventa na toj istoj povijesnoj riječkoj lokaciji.

Još ranije je otkriveno kako će se veliko svečano paljenje lampica održati u nedjelju, 02. prosinca, a organizatori pripremaju brojna iznenađenja – piše portal Fiuman.

Poznato je i kako će ovog puta u cijelu priču Adventa na Gradini biti uključen također susjedni park gdje se pripremaju neka druga vrlo zanimljiva iznenađenja, a zasigurno će mnoge posebno oduševiti najava koja je stigla večeras. Na Trsatu će, naime, biti postavljeno klizalište za koje je konstrukcija već napravljena.

“Što li to krije adventski park na Gradini? Jedno od iznenađenja je bajkovito klizalište s predivnim pogledom na more koje se smjestilo u srcu Nudgentovog parka!

FOTO: Pixabay

Tagovi: advent, gradina, klizalište,