Pevec povećao plaće za siječanj za 11 posto u odnosu na prosinac

Uprava Peveca ispunila obećanja iz protekle godine: povećanje božićnice, darovi za djecu i povećanje naknade za novorođenčad!

Iz trgovačkog lanca Pevec u četvrtak su izvijestili da je plaća koja je isplaćena djelatnicima za siječanj veća za gotovo 11 posto od one u prosincu lani, a ako se ispune planovi poslovodstva, minimalna neto plaća iznosti će 5.000 kuna od siječnja iduće godine.

Uprava Peveca ispunila je obećanja iz protekle godine. Iz tvrtke ističu: uz povećanje božićnice na 1.500 kuna, darove za djecu i povećanje naknade za novorođenčad, koja je s 3.300 podignuta na 4.000 kuna, i ovu godinu započinjemo optimističnim najavama, piše Večernji list.

Napominju kako će, ostvare li se planovi rasta, minimalna neto plaća Pevecovih trgovaca, od siječnja sljedeće godine, iznositi 5.000 kuna. “Osim brojnih benefita poput božićnice, uskrsnice, regresa, naknade za novorođenčad, valja naglasiti kako su plaće Pevecovih djelatnika iznad hrvatskog prosjeka za našu industriju.

Gledamo dugoročno i svjesni smo da ciljeve možemo ostvariti jedino sa zadovoljnim djelatnicima“, izjavio je predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević.

(Hina, Večernji list)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: božićnica, naknade, obećanje, Pevec, povećanje plaća,