Piše HNK Rijeka – Igor Bišćan uoči Hajduka: Posebna utakmica za nas i naše navijače

"Na nama je da pred domaćom publikom pokažemo kvalitetu, iznimnu želju i to ćemo morati napraviti ako želimo doći do pozitivnog rezultata", rekao je Bišćan

  • Sport
  • Objavljeno 16.02.2019
  • Piše: Lucija Tokić

Danas je na rasporedu prava nogometna poslastica, Rijeka i Hajduk odmjerit će snage u 152. Jadranskom derbiju (Stadion HNK Rijeka, 15 sati).

“Sve se zna, posebna utakmica za nas, posebna utakmica navijače. Susret velikih rivala, utakmice su često uzbudljive, zahtjevne i zanimljive. Na nama je da pred domaćom publikom pokažemo kvalitetu, iznimnu želju i to ćemo morati napraviti ako želimo doći do pozitivnog rezultata”, rekao je Igor Bišćan u najavi utakmice.

Rijeka proteklih tjedana muku muči s velikim brojem ozljeda.

“Nećemo se žaliti, situacija je takva već neko vrijeme. Nema mjesta za žaljenje i negativno raspoloženje. Spremit ćemo se i borit ćemo se. Hajduk je dobar, drugačiji od onog što je bio. Igraju u specifičnom sustavu i sigurno je da nas čeka teška utakmica. Bodovi su jako bitni u ovoj utakmica i čeka nas uzbudljiva utakmica”, ustvrdio je Igor Bišćan.

Jakov Puljić postigao je pogodak u posljednjem Jadranskom derbiju na Rujevici, a golgetersku

“Čeka nas teška utakmica, ali igramo na domaćem terenu. Dosta će se pitati nas, bit će dobra atmosfera i vjerujem na kraju dobar rezultat za nas”, rekao je Igor Bišćan.

tekst, video: HNK Rijeka

foto: Youtube (screenshot)

 

Tagovi: hnk rijeka, igor bišćan, NK Hajduk,