Poginuo motociklist, kriv je vozač Seata

Dolaskom do raskrižja vozač Seata nije propustio vozila iz suprotnog smjera kojom prilikom je došlo do sudara s motociklom marke Yamaha...

  • Crna kronika
  • Objavljeno 16.11.2018
  • Piše: Antonela Verković

Vozač motocikla, starosti 32 godine smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.20 sati u Marinićima na području Viškova. U prometnoj nesreći je sudjelovalo osobno vozilo marke Seat, riječkih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Viškova prema Pehlinu upravljao 34-godišnji vozač – piše portal Fiuman.

Dolaskom do raskrižja vozač Seata nije propustio vozila iz suprotnog smjera kojom prilikom je došlo do sudara s motociklom marke Yamaha, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao stradali 32-godišnjak.  Zbog zadobivenih ozljeda 32-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka, gdje je nažalost preminuo. Nastavlja se utvrđivanje svih okolnosti ove prometne nesreće.

Ova prometna nesreća dogodila se jučer oko 10 sati u mjestu Mučići na matuljskom području, a teško ozlijeđeni vozač je upravljao osobnim vozilom VW Polo. U stražnji dio njegova vozila udarilo je osobno vozilo VW Golf kojim je upravljao 31-godišnji vozač, nakon čega je VW Polo  udario u cjepanice složene u obližnjem dvorištuRadi pružanja liječničke pomoći ozlijeđeni 57-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

FOTO: Pixabay

Tagovi: motocikl, prometna nesreća, smrt, vozač,