Policija na “Zelenoj čistki 2019.”

Hvale vrijednoj akciji pridružili su se i djelatnici III. policijske postaje Rijeka

  • Lifestyle
  • Objavljeno 16.04.2019
  • Piše: Ivona Amidžić

U subotu, 13. travnja ove godine održana je u organizaciji grada Bakra tradicionalna akcija “Zelena čistka 2019. godine”.

Uz predstavnike Grada Bakra na čelu s gradonačelnikom Tomislavom Klarićem u akciji čišćenja područja Industrijske zone na Kukuljanovu, sudjelovali su i predstavnici braniteljskih udruga, vatrogasnih i lovačkih društava, dječjih vrtića, komunalnog redarstva i građani.

I ove se godine ovoj hvale vrijednoj akciji čišćenja pridružila i policija i to djelatnici III. policijske postaje Rijeka, policijska službenica za prevenciju Đein Filipović i kontakt policajac Muris Muminović.

Tijekom akcije očišćena su područja uz glavne ceste, gdje je zatečena veća količina raznog odbačenog materijala, otpada, vrećica i slično, a isto tako očišćeni su i šumski predjeli u blizini cesta. Nakon napornoga posla koji je otežavala niska temperatura, kiša i bura sudionici su nastavili druženje uz zajednički ručak u Kulturom domu na Kukuljanovu.

Policijski službenici su i ovoga puta dali punu podršku zaštiti okoliša u nastojanju da se potakne svijest svakoj pojedinca o važnosti ove teme za život svakoga čovjeka.

foto: PU primorsko-goranska

Tagovi: akcija čišćenja, III. policijska postaja rijeka, otpad, smeće, zelena čistka,