Policija uhitila 27-godišnjaka koji je na Božić pucao iz vatrenog oružja u centru Rijeke

U središtu rijeke u ulici Rivi gdje je bilo prisutno više desetaka gostiju 27-godišnjak je pucao iz vatrenog oružja čime je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

  • Crna kronika
  • Objavljeno 30.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

U utorak, 25. prosinca poslije pola noći, potvrdila je policija, 27-godišnjak je sudjelovao u tjelesnom sukobu s više osoba, odnosno, remećenju javnog reda i mira ispred ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke u ulici Rivi gdje je bilo prisutno više desetaka gostiju. Pritom je pucao iz vatrenog oružja čime je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad njim.

Nakon navedenog,  27-godišnjak je pobjegao i bio nedostupan policiji. Jučer je oko 13 sati uhićen na području nadležnosti Policijske postaje Štrigova u Policijskoj upravi međimurskoj te potom doveden u I. PP Rijeka zbog daljnjeg provođenja kriminalističkog istraživanja – piše portal Fiuman.

Poradi sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela, 27-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. 

Prijavljen je i za počinjenje prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira, a  kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Tagovi: 27-godišnjak, božić, kazneno djelo, policija, pucao,