Policija upravne poslove iz Opatije preselila zakratko u Rijeku

Uredovno vrijeme šalter sale u Rijeci za sve upravne poslove je svakog radnog dana od 8 do 15 sati te utorkom od 8 do 18 sati

Obavještavamo građane s područja nadležnosti Policijske postaje Opatija da će zbog preseljenja postaje na novu lokaciju od četvrtka, 31. siječnja do utorka, 5. veljače 2019. godine sve upravne poslove moći obaviti u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske, u šalter sali na adresi Žrtava fašizma 3 u Rijeci – javlja i piše PU Primorsko-goranska.

Uredovno vrijeme šalter sale u Rijeci za sve upravne poslove je svakog radnog dana od 8 do 15 sati te utorkom od 8 do 18 sati za poslove prijavništva, osobnih i prometnih isprava.

U navedenom vremenu građani mogu podnijeti zahtjeve za prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice i  vozačke dozvole, preuzeti izrađene osobne isprave te podnijeti zahtjeve iz domene poslova oružja, državljanstva i stranaca.

Od srijede, 6. veljače 2019. godine građani će sve upravne poslove moći obavljati u Policijskoj postaji Opatija na novoj lokaciji, na adresi Ulica maršala Tita 151 u Opatiji.

Molimo građane za uvažavanje i razumijevanje povodom privremenog preseljenja upravnih poslova iz Policijske postaje Opatija u Rijeku.

Tagovi: optacija, policija, rijeka, upravni poslovi,