Posla ne manjka! Nema izgovora! Otvorena radna mjesta!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Shijiazhuang WAIJIAOYI Education Technology Co Ltd zapošljava na poziciji: Online Teacher (m/ž) za rad online i od doma. Odgovornosti na ovom poslu uključuju online poduku učenicima određene razredne razine, ocjenjivanje ​​i osiguravanje djelotvorne povratne informacije učenicima. Online klasa obuhvaća grupu od 10 – 20 polaznika u rasponu od 8 – 16 godina. Trajanje jednog sata traje 25 minuta. Provjerite detaljnije na linku. 

Welmax vam nudi životnu šansu za realizaciju u svijetu prodaje. Za područje Zagreba i cijele Hrvatske nudi vam se prilika na poziciji: Predstavnik prodaje (m/ž). ‘Nahranite’ svoju ambiciju, ostvarite se u ugodnoj atmosferi, dosegnete stabilnost, prijavite se. 

Meduza d.o.o., specijalizirano poduzeće za otkup i distribuciju svježe ribe, skladištenje i distribuciju zamrznute ribe te uvoz i izvoz ribe, zapošljava Komercijalista na terenu (m/ž), za područje Sjeverne Hrvatske, Istre, Kvarnera i Dalmacije. Provjerite uvjete i prijavite se na vrijeme.

VB Savjeti d.o.o. (Kienbaum) proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji Area Sales Manager (m/ž) na području Hrvatske i inozemstva.
Poslovne zadaće uključuju učinkovito upravljanje postojećim klijentima te usmjeravanje resursa za generiranje novih poslovnih potencijala.
Ako imate diplomu iz strojarstva, elektrotehnike ili ekvivalentne tehničke orijentacije, minimalno 3-5 godina iskustva te ste usmjereni na izgradnju i održavanje učinkovitih odnosa s klijentima, ovo je prilika koja se ne propušta. Kliknite na brzu prijavu. 

Paul Hartmann d.o.o. zapošljava na poziciji: Medical Representative (m/ž). Radi se o multinacionalnoj tvrtki sa sjedištem u Heidenheimu (Njemačka). Tvrtka ima 200 godina iskustva i vodeći je svjetski proizvođač medicinskih i higijenskih proizvoda. Ima urede u više od 30 zemalja širom svijeta, ali proizvodi su dostupni u oko 100 zemalja, kroz mrežu distributera. Ako želite postati dio ovog dinamičnog i uspješnog tima, ne propustite klik na link kako biste provjerili uvjete prijave.

Šantek d.o.o. u Malinskoj, na otoku Krku, zapošljava Konobara s radnim iskustvom (m/ž). Da biste bili idealan kandidat za ovo radno mjesto poželjno je poznavanje barem osnova njemačkog i talijanskog jezika, odgovornost u poslu te spremnost na timski rad. Imate četverogodišnje radno iskustvo? Vas se traži. Klik na link.

TEMPO d.o.o., međunarodno otpremništvo koje djeluje od 1990. godine i jedno je od najstarijih društava za obavljanje špeditersko-otpremničnih poslova u regiji, zapošljava Ovlaštenog carinskog otpremnika (m/ž) u Rijeci. Ukoliko imate najmanje godinu dana radnog iskustva u izradi uvozno-izvoznih carinjenja, aktivno koristite barem jedan strani jezika u govoru i pismu (engleski/njemački), a imate licencu za obavljanje poslova ovlaštenog carinskog zastupnika (prednost) i uz to dobro poznajete MS Office (prednost, ali nije uvjet), prijavite se.

Elektroinstalacije Mario zapošljava Elektroinstalatera (m/ž) na otoku Krku. Imate SSS, vozačku dozlovu B kategorije i jednogodišnje iskustvo? Prijavite se i započnite posao postavljanja elektroinstalacija na području otoka Krka.

LPP Croatia d.o.o. zapošljava Store managera (m/ž) u Rijeci. Ako volite modu i brendove poput RESERVED, MOHITO, CROPP, SINSAY, a imate prodajne vještine i bez problema ostvarujete ‘mjesečne prodajne golove’, ne trebate propuštati ovu priliku. Dinamična atmosfera, stabilna pozicija, konkurentna zarada, brojni bonusi, razlog su za klik. Sretno.

Adria Casino d.o.o. ima raspisan natječaj za Blagajnika/Operatera u automat klubu (m/ž), za rad u Crikvenici. Ovaj poslodavac, sa sjedištem u Zagrebu od 1993 god., bavi se priređivanjem igara na sreću i ima 17 klubova u Hrvatskoj, koji posluju pod brandom SENATOR. Volite igre na sreću? Onda je to idealan spoj zadovoljstva i posla. Kliknite na link za više detalja i prijavu.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Tagovi: posao.hr,