Potpuno drugačije stručno vodstvo u Prirodoslovnom muzeju Rijeka

Saznajte nešto novo o životinjskom svijetu, a uz to provjerite i koje je to iznenađenje muzej pripremio svakom posjetitelju!

  • Kultura
  • Objavljeno 21.02.2019
  • Piše: Ivona Amidžić

Danas, u četvrtak, 21. veljače 2019. u 19 sati u Prirodoslovnom muzeju Rijeka, organizirano je edukativno stručno vodstvo: “Hej, zaljubi se u muzej!”

Stručno vodstvo je organizirano službenom postavom Muzeja koje će vam otkriti tajne privlačnosti između spolova i različitih načina razmnožavanja u svijetu životinja.

Međusobna privlačnost i želja za nastavljanjem svojih gena i stvaranjem potomaka razmnožavanjem, usađena je u svako živo biće. Ovo vodstvo pokazat će vam koje sve čudne i ponekad opasne putove životinje moraju proći da bi osigurale stvaranje potomstva i opstanak svoje vrste.

Pripremljeni program je namijenjen svima zainteresiranima i nema dobrog ograničenja, tako da postava očekuje i mlade i odrasle, znatiželjne i entuzijastične ljubitelje prirode.

Vodstvo se ne naplaćuje i ulaz je slobodan, a dolazak nije potrebno najaviti.

Voditelji programa su ravnateljica muzeja dr. sc. Željka Modrić Surina i muzejski savjetnik Marin Kirinčić.

Kako se ipak radi o ljubavnoj temi, muzej posebno poziva sve zaljubljene da dođu na neobično iskustvo i saznaju nešto novo, a tom prilikom svim posjetiteljima osigurana su i mala iznenađenja!

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: muzej, prirodoslovni muzej rijeka, program, razmnožavanje, stručno vodstvo, životinje,