Premijerom monokomedije otvaraju se vrata HNK Ivana pl. Zajca

Za novi početak programa „Zajca” osmišljen je dvotjedni program naslovljen „Velika revija malih formata“

  • Kultura
  • Objavljeno 19.05.2020
  • Piše: Ivona Amidžić

U srijedu, 20. svibnja, premijerom monokomedije o životu u izolaciji „Il bonsai ha i rami corti“ / „Bonsai ima kratke grančice“ otvara se HNK Ivana pl. Zajca.

Nakon što su dva mjeseca pripremali program „Zajc uz vas“ kako bi, i dok je zgrada kazališta zatvorena za publiku, gledatelji mogli uživati u kazališnom programu, HNK Ivana pl. Zajca u sklopu popuštanja protuepidemijskih mjera na razini Hrvatske, otvara svoja vrata.

Tako je u parteru postavljeno, umjesto dosadašnjih 294 maksimalno 67 odvojenih sjedala u parteru, pojedinačnih ili u paru, a smanjen je i kapacitet loža.

Na ulazu u kazalište, nakon obaveze dezinfekcije, sve će posjetiteljice i posjetitelji, ako to žele, dobiti i posebno dizajniranu zaštitnu masku kao poklon našoj najvjernijoj publici. Maske su dizajnirali Manuela Paladin Šabanović i Dobriša Radovanović, a izradile kazališne krojačice.

Za novi početak programa „Zajca” osmišljen je dvotjedni program naslovljen „Velika revija malih formata“.

Blagajna je s radom počela još jučer, 18. svibnja prema uobičajenom radnom vremenu: od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati, subotom od 9 do 13 sati i sat vremena prije predstava/koncerata.

Telefonski brojevi blagajne su 051/337-114 i 091-155 51 63, a e-mail blagajna@hnk-zajc.hr.

Tagovi: HNK Ivana pl. Zajca, kazalište, premijera,