Prepoznajte veliko dok je još malo – Hrpa novih poslovnih prilika

Zapošljavaju: Workforce, PSK, Tepih centar, Aquatherm, Dekra...

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Agencija Workforce za klijenta traži izvršitelje na pozicijama menadžer/ voditelj (m/ž) prodavaonice i modni konzulant u prodaji/ prodavač (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Potrebna je osoba koja posjeduje iskustvo u rukovođenju timom u modnoj industriji, ambiciozna i usmjerena na rezultate, odgovorna i pouzdana, timski igrač, kreativna i voli izazove. Potrebno je znanje engleskog jezika. Ukoliko volite modu i sviđa vam se voditi tim zaposlenika, prijavite se do 30.11. klikom na link.

PSK zapošljava na poziciji prodavač/ blagajnik (m/ž) u Rijeci, Novom Vinodolskom i na Rabu. Posao obuhvaća primanje uplata uloga igrača, izdavanje listića igračima, isplatu dobitaka na temelju priloženog dobitnog listića, uredno i pravovremeno polaganje novčanih iznosa, preuzimanje dotacija i drugo. Poslodavac nudi plaćen prijevoz i stimulacije za rad i zalaganje. Prijavite se najkasnije do 18.11. putem linka.

Tepih centar traži prodavača pripravnika (m/ž) u prodajnom centru u Rijeci. Očekuje se završena najmanje srednja školska sprema, minimalno iskustvo u prodaji, samostalan i odgovoran rad, osnovno znanje rada na računalu, rad u smjenama, komunikativnost i ljubaznost, spremnost na provizijsku plaću. Prednost imaju kandidati s iskustvom u neposrednoj prodaji i poznavanjem prodajnog asortimana Tepih centra. Prijaviti se možete najkasnije do 24.11. Aplicirajte.

Apriori d.o.o. traži prodavača – prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Rijeci. Rok prijave je 21.11. Tvrtka Apriori d.o.o. bavi se maloprodajom i veleprodajom visoko kvalitetne odjeće, obuće i galanterije svjetskih brendova. Potrebna je komunikativna osoba, koja ima smisla za prezentiranje i kombiniranje stylinga. Prijavite se.

Aquatherm d.o.o. zapošljava 18 djelatnika na poziciji vodoinstalater (m/ž). Posao obuhvaća monterske radove na cjevovodima vodovoda i kanalizacije, vodoinstalacije niskogradnje i visokogradnje, montaže sanitarne opreme i uređaja. Izvode se instalaterski radovi na području Primorsko – goranske i Istarske županije, sa središtem na Srdočima u Rijeci. Prijavite se ovdje.

ManpowerGroup za svog klijenta u potrazi je za agentom u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Na poslu očekujte direktnu prodaju proizvoda i usluga privatnim korisnicima, akviziciju novih korisnika na terenu, održavanje kontakata s korisnicima i telefonski kontakt s potencijalnim korisnicima s ciljem prodaje. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, usmjerenost prema ostvarivanju ciljeva i izražene komunikacijske vještine. Nudi se službena oprema, prilika za razvoj kroz edukaciju i treninge za djelatnike te fiksni iznos plaće uz bonuse sukladno postignutim ciljevima. Prijaviti se možete najkasnije do 24.11. putem linka.

Eko taxi traži vozače (m/ž) na području Rijeke. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Dekra za potrebe klijenta traži operatera (m/ž) za chat komunikaciju s klijentima s mjestom rada u Rijeci. Posao uključuje komunikaciju s klijentima putem chat servisa, unos podataka u bazu i ostale operativne administrativne poslove. Uvjeti su poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, razvijene komunikacijske vještine, strpljivost i ljubaznost u komunikaciji. Poslodavac nudi stimulativna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja, plaćen prijevoz, fleksibilno radno vrijeme i plaćenu edukaciju. Prijave su otvorene do 22.11. Aplicirajte odmah.

Deltron d.o.o. u potrazi je za prodajno komercijalnim predstavnikom (m/ž)/ prodajnim inženjerom (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Prijave su otvorene najkasnije do 29.11. Nude se pogodnosti korištenja službenog vozila, mobitela i prijenosnog računala, stimulativna primanja i nagrađivanje rezultata. Poslodavac kontinuirano ulaže u razvoj zaposlenika, prilike za profesionalni razvoj i zdravo okruženje. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili tehničkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, odlično služenje račulanom, sklonost timskom radu i komunikacijske vještine. Aplicirajte.

Agencija Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži doktora dentalne medicine (m/ž) za posao u Rijeci. Poslodavac je moderna poliklinika, a nudi stalan posao u izvrsnom internacionalnom timu, plaću po dogovoru, atraktivne uvjete, edukaciju i mogućnost napredovanja, pomoć oko pronalaska smještaja. Natječaj je aktivan do 24.11. Uvjeti su završen studij dentalne medicine, odrađen staž i posjedovanje važeće dozvole za rad, a prednost je posjedovanje specijalizacije iz oralne kirurgije. Potrebno je trogodišnje iskustvo rada s pacijentima. Potražite detalje i prijavite se na posao ovdje.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,