Prevrnuo se kombi s migrantima na Orehovici

U kombiju je bilo 13 migranata, srećom nema ozlijeđenih

Nova nesreća u kojoj su sudjelovali ilegalni migranti – na riječkoj zaobilaznici prevrnuo se kombi u kojem je bilo 13 migranata! Ovoga puta, srećom, nije bilo ozlijeđenih osoba, a svi putnici i vozač, srbijanski državljanin, privedeni su u policijsku postaju.

Nesreća se dogodila kod čvora Orehovica na riječkoj zaobilaznici jutros oko 8:05, izvijestila je Policijska uprava-primorsko-goranska. Prevrnuo se kombi austrijskih registracijskih oznaka, registriran za prijevoz pet osoba, u kojem je uz vozača bilo još 13 osoba. Nitko od njih u nesreći nije ozlijeđen.

Vozač kombija, 25-godišnji državljanin Srbije, vozio je iz smjera Čavli prema Dragi, kada ga je pokušala zaustaviti policijska ophodnja. Nije se obazirao na znakove, pokušao je izgurati policijsko vozilo s kolnika i potom se prevrnuo, zbog vožnje prebrze za mokar i sklizak kolnik – to su činjenice dosad utvrđene policijskim očevidom na mjestu prometne nesreće.

Putnici i vozač privedeni su u policijsku postaju, gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja. Tešku nesreću doživjeli su migranti i u lipnju ove godine. Tada je u prevrtanju kombija na autocesti u Čavlima njih 12 ozlijeđeno i zbrinuto u riječkoj bolnici.

izvor: Radio Rijeka

foto: Pexels (ilustracija)

Tagovi: Migranti, Orehovica, prometna nesreća,