Pridruži se akciji – Zelena čistka 2019. godine

Sutra u 8 svi zajedno na akciju čišćenja - Poslije Vas čeka ručak ;)

  • Lifestyle
  • Objavljeno 12.04.2019
  • Piše: Ivona Amidžić

Grad Bakar po deveti put zaredom poziva sve građane na sudjelovanje u najvećoj nacionalnoj kampanji zaštite okoliša “Zelena čistka 2019. godine”, koja će se na području Grada Bakra održati sutra, u subotu 13. travnja od 8 do 13 sati u sklopu europske akcije “Let’s Clean Up Europe” (očistimo zajedno Europu).

Grad Bakar provođenjem akcije Zelena čistka i ove godine postaje dijelom priče većih razmjera koje utječu na svijest građana o zdravim navikama, čišćem okolišu i aktivnom pristupu rješavanja problema.

Svi mogu osjetiti zajedništvo i pozitivnu energiju koja će, promjenom našeg odnosa prema okolišu i prirodi te zbrinjavanju otpada, omogućiti bolje sutra. Centralna akcija za Bakarsko područje odvijat će se u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu, a putem Mjesnih odbora organizirati će se i lokalna čišćenja po mjestima.

Mjesto okupljanja za sudionike centralne akcije u Industrijskoj zoni Kukuljanovo je parkiralište preko puta Trgovačkog centra Pevec. Svi sa sobom trebaju obavezno ponijeti zaštitne rukavice.

Po završetku akcije svi sudionici pozvani su na ručak u dom Kukuljanovo.

Detaljnije informacije o lokacijama i početku akcije možete dobiti od predsjednika Vijeća Mjesnih odbora i zaposlenika Upravnog odjela za urbanizam, komunalni sustav i ekologiju na telefon 455-755, 455-749 ili mobitel 099/ 267 31 69 ili 098/982 56 93.

(Grad Bakar)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: akcija čišćenja, čistka, kukuljanovo, okoliš, zaštita okoliša, zelena čistka,