Pripremite se, Bosanci dolaze u Rijeku!

Made in Bosnia show je koji je izveden skoro 500 puta i to u Crnoj Gori, Austriji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji

  • Kultura
  • Objavljeno 29.11.2019
  • Piše: Duje Krstulović

Made in Bosnia show je Bosanskog dua kojeg tvore Hazim Mujčinović i Filip Andronik. Njihov show dokazuje stereotipe o uvijek duhovitim Bosancima i puni dvorane u koji grad dođe. Na svojoj turneji po Hrvatskoj posjetit će i Rijeku i to Tunel u kojem Studio Smijeha tradicionalno svaki mjesec održava večeri stand up komedije.

Filip Andronik nastupa kao poznati bosanskohercegovački profesionalni striper. On crta stripove. Posebno je angažiran u političkom aktivizmu s ciljem postavljanja zakona koji bi vrijeme provedeno u kafani uveo u radni staž.

Hazim Mujčinović kaže da izreka ˝Lijep ko glumac˝ nije primjenjiva na njega jer nije lijep, ni popularan, a niti glumiti ne zna. Najveći medijski uspjeh su mu inicijali u dnevnim novinama nakon odigrane glavne uloge u pozorišnoj predstavi, ali ono što zna je nasmijavati ljude i to radi u raznim državama.

Made in Bosnia show je koji je izveden skoro 500 puta i to u Crnoj Gori, Austriji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Ovaj dobro uvježbani i urnebesni duo ovaj mjesec nasmijava Hrvatsku i 3.12 u utorak ih možete pogledati u Tunelu. Svoje ulaznice nabavite na šanku Tunela po cijeni od 30 kn u pretprodaji, a na dan 40 kn.

 

Tagovi: Bosanci, Made in Bosnia, tunel,