Provedite jesen u jednom od europskih gradova do kojih možete stići za svega nekoliko sati vožnje iz Rijeke

Do svih navedenih destinacija, ali i drugih iz FlixBus mreže autobusnih linija možete putovati s 15% popusta. Preuzmite svoj kod s popustom od 15% na sva putovanja iz Rijeke!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 28.10.2022
  • Piše: Frane Stipanić

Početak studenog još uvijek uporno zove na putovanje svojim prilično toplim danima unatoč jutarnjim maglama. Iskoristite ove tople vikende putujući primjerice direktno iz Rijeke do Zagreba, Ljubljane, Venecije, Verone, Graza ili do neke od njemačkih destinacija, jednostavno, udobno i povoljno. Iako se neke od navedenih destinacija ponekad čine predalekima ili možda nisu u skladu s budžetom, ipak, ako ih želite posjetiti uvijek postoji način kako doći do svog omiljenog talijanskog, slovenskog, austrijskog ili njemačkog grada i pri tome uživati cijelim putem.

Primjerice vožnja autobusom iz Rijeke do Ljubljane traje nešto više od 2 sata, dok do Zagreba stižete za nešto manje od 3 sata vožnje. Do Venecije možete stići za 4 sata ukoliko je vaša polazna točka u Rijeci, a u Grazu možete biti za nešto malo više od 5 sati direktne vožnje. Za putovanje autobusom do romantične Verone potrebno vam je otprilike 7 sati, a ukoliko se odlučite za putovanje sve do Münchena, iz Rijeke ćete putovati nešto više od 8 sati. Za one koji su spremni putovati nešto malo duže, do Stuttgarta će direktnom autobusnom linijom stići za nešto više od 11 sati.

Jeste li znali da najduža direktna vožnja FlixBusom iz Rijeke traje gotovo 22 sata bez presjedanja i vodi vas sve do Hamburga? Vjerujemo da postoje avanturisti koji su spremni i na ovakvo putovanje.

Do svih navedenih destinacija, ali i drugih iz FlixBus mreže autobusnih linija možete putovati s 15% popusta ukoliko preuzmete svoj kod na predviđenoj stranici. Kod s popustom možete iskoristiti jedino kupovinom karte preko FlixBus mobilne aplikacije.

Vrijeme provedeno tijekom vožnje uvijek možete iskoristiti kako bi pročitali onu jednu knjigu što već duže vremena stoji na noćnom ormariću, možete završiti onu posljednju prezentaciju što niste uspjeli prije putovanja, pripremiti se za ispit koji vas čeka odmah po povratku s puta, a možete napokon uloviti malo sna ili se opustiti uz omiljenu glazbu vaše personalizirane playliste. Udobna sjedala s više prostora za noge, dostupa utičnica pored vas kao i besplatan Internet cijelim putem, osigurati će vam neometano putovanje sve do vaše izabrane destinacije.

Odlučite li se za bilo koji od ovih europskih gradova, zasigurno ćete obogatiti svoj život novim iskustvom bilo da se uputite tamo kako bi proučavali arhitekturu, gastronomiju ili idete u posjetu svojim prijateljima i obitelji. Preuzmite besplatnu mobilnu aplikaciju FlixBusa, izaberite destinaciju, kupite kartu uz par klikova i krenite na put. Nekoliko sljedećih dana posvetite sebi, prijateljima i putovanjima.

Tagovi: flixbus, mobilna aplikacija, popust, putovanja, rijeka, zagreb,