Radionica pod nazivom “Razgovori o ljubavi”

Tematika radionice biti će odnosi koji proizlaze iz partnerskih, prijateljskih ili obiteljskih veza, a sastojat će se od predavanja, debate i razmjene mišljenja i iskustava

  • Lifestyle
  • Objavljeno 27.02.2019
  • Piše: Ivona Amidžić

U četvrtak 28. veljače, od 17 do 18 sati u prostoru CTK Rijeka, na adresi Školjić 6 u prizemlju, održat će se radionica pod nazivom “Razgovori o ljubavi”.

Tematika radionice biti će odnosi koji proizlaze iz partnerskih, prijateljskih ili obiteljskih veza. U radionici će se govoriti o problemima koji nastaju u ljubavnim odnosima, zašto dolazi do takvih problema, te kako postići kompromis kod pojave različitih stavova i načina života.

U suradnji sa mag. psih. Lorenom Zec iz Udruge SOS Rijeka – Centar za nenasilje i ljudska prava moći će se postavljati pitanja i razgovarati o problemima koji će pomoći u pokušaju shvaćanja parole “Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere”.

Radionica će se sastojati od predavanja, zatim debate i razmjene mišljenja i iskustava.

Prijaviti se mogu svi koji to žele ispunjavanjem online obrasca, a danas je zadnji dan za prijave.

Klub za žene nastao je kroz projekt “Work is the key”, a želja nam je pretvoriti ga u mjesto gdje će se žene svih generacija iz lokalne zajednice okupljati kako bi se družile, razmjenjivale  znanja i vještine te upoznavale. Aktivnosti kluba za žene odvijaju se jednom mjesečno.

Tagovi: ctk rijeka, klub za žene, radionica, razgovori o ljubavi,