Riječani se ujedinili za malenu Milu!

SVI ZA MILU!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 30.03.2019
  • Piše: Antonela Verković

Do kasnog poslijepodneva u petak za liječenje Mile Rončević, dvogodišnjakinje oboljele od leukemije, prikupljeno 8 milijuna kuna.

U pomoć maloj Mili Rončević priskočili su i stručni stožer, igrači i zaposlenici Rijeke. Iznos prikupljen za njezino liječenje uplatit će sutra, a veliko srce pokazalo je deset bivših igrača Rijeke, koji su se također odazvali pozivu roditelja na skupljanje novca za liječenje dvogodišnjakinje.

Filip Bradarić, Marko Vešović, Ivan Vargić, Damir Kreilach, Franko Andrijašević, Marin Tomasov, Vedran Jugović, Mate Maleš, Radomir Đalović, Igor Budan…, svi oni su pokazali da nisu zaboravili na dane provedene u Rijeci. Priskočili su u pomoć maloj Riječanki kad je pomoć najpotrebnija.

Koncert u Milordu

U akciju prikupljanja novca za liječenje Mile uključio se i riječki Milord pub gdje će danas u 20 sati biti održan humanitarni koncert na kojem će nastupiti The Link band i Obrazovni program band iz Rijeke. Zajedno s pokroviteljima, tvrtkama Tars riječko pivo, Storm security i Panda design, Milord pub donirat će za liječenje djevojčice 10.000 kuna. U Milordu će se prodavati i majice te skupljati prilozi. Novac će u nedjelju biti dostavljen roditeljima malene Mile.

I Klub mladih Rijeka jučer je donirao 5 tisuća kuna.

Milord pub vas zove !

Objavljuje Milord pubPetak, 29. ožujka 2019.

POMOĆ ZA MILU

Mili Rončević moguće je pomoći uplatom na žiro račun humanitarne akcije u Privrednoj banci Zagreb HR2423400091511004008, SWIFT kod za uplate iz inozemstva PBZGHR2X ili na račun u Banki Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević” te model plaćanja 99. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Djevojčici je prije godinu dana dijagnosticirana akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7. Iako je nakon šestomjesečnog liječenja na riječkom Odjelu za hematolgiju i onkologiju Klinike za pedijatriju Kliničkog bolničkog centra Rijeka, bolest ušla u remisiju, relaps bolesti dogodio se prije mjesec dana.

FOTO: Facebook

Tagovi: akcija, humanitarna pomoć, liječenje, mila, NK Rijeka, novac, pomoć, svi za milu,