Rijeka započela s pripremama

Nakon dva dana testiranja, riječki nogometaši u petak ujutro odradili su trening u teretani, poslijepodne je na rasporedu bila lopta - piše HNK Rijeka

  • Sport
  • Objavljeno 05.01.2019
  • Piše: Alan Srčnik

Igor Bišćan poveo je u petak nogometaše Rijeke na prvi trening. Rijeka je prvi dio sezone zaključila nizom od sedam pobjeda, kratka pauza bila je dovoljna za punjenje baterija i povratak obavezama – piše i javlja službena internetska stranica HNK Rijeka.

Nakon dva dana testiranja, riječki nogometaši u petak ujutro odradili su trening u teretani, poslijepodne je na rasporedu bila lopta.

Prvi trening odradili su Simon Sluga, Andrej Prskalo, Ivan Nevistić, Ivor Pandur, Joao Escoval, Petar Mamić, Mario Pavelić, Roberto Punčec, Momčilo Raspopović, Darko Velkovski, Dario Župarić, Leonard Zuta, Hrvoje Smolčić, Dario Čanađija, Luka Capan, Zoran Kvržić, Stjepan Lončar, Domagoj Pavičić, Jakov Puljić, Maxwell Acosty, Denis Bušnja, Adrian Liber, Antonio Čolak, Alexander Gorgon, Heber, Josip Mitrović i Matej Vuk.

– Moramo raditi na tome da na najbolji mogući način iskoristimo vrijeme i uvjete koje ćemo imati u Rijeci i Portugalu, rekao je Igor Bišćan, trener Rijeke, na prvom okupljanju.

Rijeku u Portugal odlazi 11. siječnja i u unutar deset dana očekuju idući suparnici: Wolfsburg (12. siječnja), Servette (17. siječnja) i Beijing Sinobo (20. siječnja). Sve tri utakmice igraju se u Albufeiri.

– Utakmice su odlična prilika da isprobamo neke alternative u igru, kako u sustavu tako i na pojedinim pozicijama. Upoznali smo se dobro u protekla dva mjeseca i ništa se neće puno mijenjati po pitanju rada i treninga. S vremenom ćemo biti još bolji, ustvrdio je Igor Bišćan.

Tagovi: pripreme, prva hnl, rijeka,