Robert Ferlin – radijski glas godine!

Robert Ferlin osvojio je nagradu "Zlatni Studio" u kategoriji Radijski glas godine

  • Kultura
  • Objavljeno 05.02.2019
  • Piše: Ivona Amidžić

Robert Ferlin osvojio je nagradu “Zlatni Studio” u kategoriji Radijski glas godine, a o kojoj smo pisali već ranije, govoreći o Zoranu Šprajcu.

Nagradu dodjeljuju čitatelji Jutarnjeg lista i Studija koji svojim glasovima odlučuju o pobjedniku.

Glasovima slušatelja radija, svih koji su ‘kliknuli’ za Roberta Ferlina ili glasali za njega koristeći kupon, u Rijeku stiže vrijedna nagrada – “Zlatni Studio” za radijski glas godine! U ovoj su kategoriji, uz Ferlina, u finalu bili Frano Ridjan i Ivana Mišerić.

“Hvala svima koji su glasali, hvala Jutarnjem što je podržao glasovanje za radijske glasove, nadam se da će to mnogim mladim kolegama biti dobra smjernica. Hvala mojoj Radio Rijeci. Hvala i mojoj predivnoj djeci što su me podržavala, iako mi je radio ponekad bio ispred njih. Hvala mojim roditeljima i dvjema damama zbog čijeg sam ignoriranja i zafrkavanja večeras ovdje. Hvala vam, ljudi, i slušajte radio! Bilo koji. Sve radije”, rekao je Ferlin dok je veselo pozirao pred kamerama sa zasluženom nagradom u rukama, prenosi Radio Rijeka.

Robert Ferlin slovi za voditelja ‘bez dlake na jeziku’, voditelja koji je odličan sportski novinar, i to s ngometnih terena, ali najviše po emisiji ‘Tužibaba’ gdje je svaki dan razgovarao sa svojim slušateljima i slušao pohvale i pritužbe na neke događaje, politiku, gradske službe, institucije, mjesne organizacije i tome slično.

(Radio Rijeka)

foto: youtube (ilustracija)

Tagovi: radijski glas godine, Robert Ferlin, Tužibaba, zlatni studio,