Rujevica se ‘kupa’ u njujorških 4.000.000 eura!? Brazilac prošao i liječnički pregled!

Nema više prepreka prelasku Hebera Araujoa dos Santosa u News York City. Američki liječnici u Manchesteru su rekli - Može!

  • Sport
  • Objavljeno 21.03.2019
  • Piše: Ivona Amidžić

Na Rujevicu stiže 4.000.000 eura!? A odlazi Heber Araujo dos Santos!? Stvar je navodno riješena između Rijeke i New Yorka. Kako je prošao liječnički pregled, više nema prepreka za prelazak u New York City!

Brazilac se u nedjelju navečer oprostio od svojih dosadašnjih suigrača, a zatim se u pratnji svog agenta zaputio odraditi liječničke preglede koji su posljednja prepreka do potpisa novog ugovora.

Sam Heber je na prvu rekao da ostaje igrač Rijeke, ali onda potvrdio da je svoju zadnju utakmicu za Bijele vjerojatno već odigrao, piše Jutarnji List.

O transferu je nagađao i New York Post koji je s NK Rijeka potvrdio odlazak na liječničke preglede. Nagađalo se i kamo ide Heber, kandidati su bili New York City i Red Bull, ali Post ističe da Heber nikad nije bio Red Bullova meta.

Post izvještava kako trener FC New York Cityja, Domenec Torrent, već mjesec dana govori kako im treba dobar strijelac te je naglasio kako je prioritet klubu postalo da svojoj postavi doda napadača.

Heber ima iskustva u Europskoj ligi i Ligi prvaka gdje je igrao kao nogometaš NK Rijeke, a gdje je zadnje dvije sezone bio najbolji strijelac momčadi. Ove godine postigao je devet golova, ali je dosta bio izvan igre zbog ozljeda. Heber je odličan strijelac koji ima mogućnosti igrati i na lijevom krilu, što se sviđa FC New York Cityju, piše Post.

Da su neke okolnosti bile drugačije i iznos bi bio veći, ali posljednje informacije s Rujevice govore da ukupan transfer iznosi oko 4.000.000 eura, što ovisi o nekim klauzulama koje su u ugovorima poslovna tajna, navodi Jutarnji List.

(New York Post, Jutarnji List)

foto: youtube (screenshot)

Tagovi: fc new york city, heber, NK Rijeka, transfer,