Situacija Uljanika i 3. maja pred konačnim raspletom?

Bulić konkretizirao da je u data roomu bilo šest potencijalnih investitora.

  • Gospodarstvo
  • Objavljeno 26.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

Sinoć je istekao rok za dostavu ponuda o kojima bi Uprava škvera već početkom idućeg tjedna trebala razgovarati s čelnicima ministarstva gospodarstva.

Sinoć se niti iz jednog izvora nije moglo saznati ima li uopće ponuda, koliko ih je pristiglo te tko je eventualno poslao konkretnu ponudu. Čelnici Uljanika ostali su zatvoreni u odgovorima na najvažnija pitanja, ona vezana za novog strateškog partnera. No, očito je da će se danas i idućih dana ta priča rasplesti i bit će jasnije kakva je sudbina najvažnijeg gospodarskog subjekta u Istri.

Jučerašnji dan u Upravnoj zgradi, ali i ostatku pulskog brodogradilišta protekao je u iščekivanju ponuda potencijalnih investitora i njihovih planova kojima bi ipak mogli odvesti kompaniju prema restrukturiranju.

Predsjednik Uprave Emil Bulić se tijekom jutra obratio novinarima. Konkretizirao je da je u data roomu bilo šest potencijalnih investitora. Prvi čovjek kompanije negirao je da Kermas energiji nije bilo dozvoljeno ponovno dubinsko snimanje Uljanika.

Svi koji su imali namjeru participirati u restrukturiranju i oporavku Uljanika imali su pravo pristupa. Imali smo komunikaciju i s nekim društvima koja nisu pristupila data roomu, kazao je jučer predsjednik Uprave Uljanik Grupe Emil Bulić – prenosi Glas Istre.

FOTO: Youtube (screenshot Regional Express)

Tagovi: emil bulić, investitori, uljanik, uprava uljanik grupe,