Škurinje: U Rijeci prometna nezgoda, pa tučnjava i pucanje iz oružja

Policija je sinoć privela dvojicu vozača (28 i 25), sudionike prometne nezgode i fizičkog sukoba u riječkom naselju Škurinje ...

Policija je sinoć privela dvojicu vozača (28 i 25), sudionike prometne nezgode i fizičkog sukoba u riječkom naselju Škurinje, a potom i 45-godišnjaka, koji nije sudjelovao u prometnoj nezgodi, ali ga se dovodi u vezu s pucanjem iz oružja nakon nezgode, izvijestili su u nedjelju iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Policija je dojavu o sukobu više osoba i pucanju iz oružja na području Škurinja zaprimila u subotu u 19,20 sati te je na raskrižju ulica Ive Lole Ribara i Milana Rustambega zatekla više osoba i osobnih vozila.

Obavljen je očevid prometne nesreće, u kojoj su sudjelovali vozači BMW-a i Renaulta riječkih registracijskih oznaka. Dvojica vozača, oba hrvatski državljani, nakon prometne nezgode su se potukli te je 25-godišnjak lakše ozlijeđen.

Policija je vozače dovela u policijske prostorije, u koje je doveden i 45-godišnjak, hrvatski državljanin, koji nije sudjelovao u prometnoj nezgodi, ali ga se dovodi u vezu s pucanjem iz oružja. U pucnjavi nije bilo ozlijeđenih, niti je oštećena imovina.

Kriminalistička istraga još traje, naveli su iz policije.

Tagovi: policija, prometna nezgoda, pucnjava, škurinje,