Službeno je! Eros Ramazzotti idućeg ljeta u Opatiji!

Intimni ambijent Ljetne pozornice osigurat će neposredniji kontakt pjevača i publike i tako posjetiteljima pružiti doživljaj kojeg će pamtiti cijelog života :)

  • Događanja
  • Objavljeno 12.12.2018
  • Piše: Antonela Verković

Eros Ramazzotti, jedna od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, nastupit će na Ljetnoj pozornici u Opatiji 15. kolovoza 2019. godine!

Ramazzotti će tijekom svoje turneje 2019. godine prezentirati novi album ‘Vita ce n’è’ koji već obara rekorde slušanosti, ali publika neće ostati uskraćena ni za njegove dosadašnje hitove.

Nakon nastupa na Sanremu 1984. godine s pjesmom ‘Terra promesa’ Eros Ramazzotti postaje planetarno popularan i do današnjih dana ne silazi s vrhova svjetskih top ljestvica.

Intimni ambijent Ljetne pozornice osigurat će neposredniji kontakt pjevača i publike i tako posjetiteljima pružiti doživljaj kojeg će pamtiti cijelog života.

Prodaja ulaznica kreće u petak, 14.12.2018., od 8 sati na sljedećim prodajnim mjestima: u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo i ostalim prodajnim mjestima sustava Mojekarte.hr, te online na web stranici: www.mojekarte.hr

FOTO: Youtube (screenshot)

Tagovi: eros ramazzoti, koncert, opatija,