Snjeguljica Maja ‘rasturila’ mašakaranu zabavu u Crikvenici

U Gradskoj dvorani u Crikvenici jučer je održana Maškarana zabava, a na kojoj je Maja Šuput bila Snjeguljica. Bez crne perike :)

  • Kultura
  • Objavljeno 27.01.2019
  • Piše: Alan Srčnik

– Maja, bila si super. – Ne treba ti kostim. Ti si Snjeguljica. – Fantastična. – Ajme, kakva slatkica … nizali su se komentari poslije Majinog jučerašnjeg nastupa u Crikvenici.

Naime, u Gradskoj dvorani u Crikvenici jučer je održana Maškarana zabava, a na kojoj je Maja Šuput bila Snjeguljica. Bez crne perike 🙂

– Nisi se odvažila na crnu periku? – bilo je jedno od pitanja postavljeno Maji na Instagramu, a nakon objave fotografije u kostimu.

Inače,  vrhunac programa Maškara u Crikvenici dogodit će se u nedjelju, 27. siječnja – dvije tradicionalne crikveničke maškarane povorke – Velika i Dječja povorka, koje će se ove godine po prvi puta moći pratiti i u televizijskom prijenosu uživo na Kanalu RI – piše stranica Maskare.net.

Događaj je to koji svake godine privuče sve više sudionika pa je tako najavljen dolazak preko 50 grupa s ukupno više od 2.500 sudionika iz raznih krajeva Hrvatske, a ponovo očekujemo, već tradicionalno, i nekoliko grupa iz Slovenije (Ptuj, Kidričevo, Kočevje). Pozivamo vas da budete dio najljepšeg dijela ove manifestacije i podržite brojne grupe od najmlađih i najslađih do umirovljenika s maštovitim kostimima!

11:00 Dječja maškarana povorka
14:00 Velika maškarana povorka

Foto: Instagram (Maja Šuput)

Tagovi: crikvenica, maja šuput, maškare,