Sportiraj u kvartu – Kozala

Cjelodnevni program "Sportiraj u kvartu" započinje u 10:00 sati, i otvoren je za sve građane, bez dobnih ograničenja

  • Sport
  • Objavljeno 10.05.2023
  • Piše: Frane Stipanić

U subotu 13.5.2023. godine, Mjesni odbor Kozala organizira tradicionalno sportsko druženje – dan sportske rekreacije ,,Sportiraj u kvartu”. Program se organizira u cilju promicanja zdravog života i bavljenja sportom, a tom će prilikom građani imati priliku upoznati i isprobati razne sportove. Sportski dan održat će se na Volčićevom trgu (ispred zgrade MO Kozala), u zgradi MO Kozala, u parku Zvonimira Škerla te na boćalištu.

Cjelodnevni program započinje u 10:00 sati, i otvoren je za sve građane, bez dobnih ograničenja. Posjetitelji će imati prilike uživati u majstorijama boćara na tradicionalnom turniru BK kluba Kozala te prezentaciji malih boćara i turniru u briškuli i trešeti. Osim toga, održat će se prezentacije boćanja i stolnog tenisa za osobe s invaliditetom, veslanja, mini rukometa te tekvandoa.

Posjetitelji će se moći i aktivno uključiti u sportiranje u badmintonu, pikadu, mini nogometu,… Uz sportske aktivnosti, osigurano je osvježenje za prisutne posjetitelje te prigodne nagrade za najbolje natjecatelje.

Uz program VMO, kao dio događanja pozivaju se građani i na dobrotvornu akciju Prihvatilišta ,,Ruže Sv. Franje”. Dio akcije će biti humanitarna utrka ,,Đir za rožice”, u organizaciji Prihvatilišta i mjesnog bratstva Trsat. Utrka će započeti u 10:00 sati, u dvorištu Prihvatilišta u Baštijanovoj 25A (dvorište Prihvatilišta ispod crkve Sv. Romualda i Svi Sveti) a završiti u dvorištu trsatskog svetišta.

Veselimo se aktivnoj suboti u kvartu!

Kozala je živa!

Tagovi: kozala, Sport, Sportiraj u kvartu, sportski dan,