Stiže deset novih prilika za posao!

Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Agencija RiAdria Works u gradu Kastav traži brusača (m/ž). No, to nije sve, ova agencija traži i bravura (m/ž), frizera (m/ž).  i varioca (m/ž) u Rijeci te čistača (m/ž) i sobara (m/ž) na otoku Krku. Sve detalje ovih natječaja, otvorenih do 06.02. možete pronaći na portalu posao.hr.

Tvrtka Berner d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) u djelatnosti građevine za područje Primorsko-goranske županije. Novozaposlena osoba primarno će se baviti prodajom robe iz građevinskog asortimana. Od kandidata se očekuje da ima završenu srednju školu. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 27.10. i to putem portala posao.hr.

Iz poznatog trgovačkog lanca, Plodine – traže prodavača (m/ž)  i skladišno transportnog radnika (m/ž)  u Rijeci. Ako imate radno višegodišnje radno iskustvo, razvijene komunikacijske vještine te završenu srednju školu, ispunjavate sve uvjete za prijavu. Na ove natječaje se možete prijaviti putem portala posao.hr-u, ali požurite, jer prijave su otvorene do 25.10.

Naton ljudski potencijali za klijenta, dentalnu polikliniku u Rijeci traže doktora dentalne medicine (m/ž). Potrebno je tri godine radnog iskustva, znanje engleskog jezika dok je znanje talijanskog prednost. Rok za slanje prijava je 1.11.

Cammeo, jedan od najpopularnijih prijevoznika u Hrvatskoj širi svoje poslovanje i traži nove vozače taxi vozila (m/ž)  u Rijeci. Od kandidata se očekuje da posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Postoji mogućnost zarade od 6.000 do 10.000 kuna mjesečno. Ako ste zainteresirani prijavite se odmah putem portala posao.hr, jer možda već sutra postanite vozač Cammeo taxi vozila.

Mlinar je vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji. Za svoju poslovnicu u Rijeci traže prodavača pekarskih proizvoda (m/ž)  s minimalno pola godine radnog iskustva. Prijave na ovu poziciju zaprimaju se putem posao.hr-a i to do 24.10.

Agencija za zapošljavanje My Fides traži prodavače u prodavaonici satova (m/ž). Prodavaonice se nalaze u Splitu i Rijeci. Od kandidata se očekuje minimalno 2 godine radnog iskustva te završena srednja škola. Rok za slanje prijava je 1.11. Detalje natječaja provjerite na portalu posao.hr.

3. Maj Brodogradilište d.d.zapošljava na 3 pozicije. Iz tvrtke traže vatrogasca (m/ž), vatrogasca-vozača (m/ž)  i organizatora zaštite od požara (m/ž). Natječaji su otvoreni do 25.10., a uvjete natječaja potražite na posao.hr-u. Sretno s prijavama!

Helion Research diljem Hrvatske traži ‘tajne kupce’ (m/ž). Ako volite šopingirati ova pozicija je idealna za Vas. Možete zarađivati kupujući. Ako ste zainteresirani za ovu poziciju, više detalja potražite na portalu posao.hr. Prijave se zaprimaju do 14.11.

Arena casino zbog povećanog opsega posla traži osobu za poziciju operatera, odn. Blagajnika (m/ž)  u Crikvenici. Na ovom zanimljivom poslu bit ćete zaduženi za komunikaciju s gostima kluba, vršit ćete uplate i isplate novca te brinuti o opremi. Tko sve ne bi radio s automatima za igre na sreću? Prijaviti se možete već danas putem portala posao.hr.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,