Stiže deset novih prilika za posao!

ZAPOŠLJAVAJU: Adria Grupa, Cammeo, Plodine, PK... Prijavite se na vrijeme!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Berner d.o.o.,  jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj, koja se bavi prodajom i distribucijom asortimana robe za auto i građevinsku industriju, zapošljava prodajnog predstavnika za građevinu (m/ž) u Primorsko-goranskoj županiji. Poslodavac nudi posebne pogodnosti u vidu službenog automobila, mobitela, stimulativnih primanja, ugodne radne klime, dodatnih edukacija – prijavite se.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe ima raspisan oglas za izbor 12 polaznika za poziciju: oblasni radarski kontrolor (m/ž) te za izbor 10 polaznika na poziciji: toranjski kontrolor (m/ž), na svim lokacijama HKZP-a. Uvjeti za prijavu uključuju završenu četverogodišnju srednju školu, aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika, državljanstvo Republike Hrvatske ili druge članice iz EU. Također, polaznici trebaju biti rođeni 1991. godine, ili mogu biti mlađi, te trebaju biti zdravstveno sposobni. Prednost imaju kandidati koji imaju završen preddiplomski studij iz područja zračnog prometa. Provjerite više detalja na linku i prijavite se.

Anoval projekt d.o.o. traži djelatnika na prodajnom mjestu: Jastrebarsko, Karlovac, Rijeka, Sv. Ivan Zelina. Opis posla uključuje prodaju usluga Hrvatskog Telekoma privatnim i poslovnim korisnicima na prodajnom mjestu, pružanje informacija korisnicima, prezentiranje usluga tvrtke, vođenje popratne dokumentacije. Ukoliko ste zainteresirani, klik na „brzu prijavu“ u dnu stranice i prijavite se.

IV Nakladništvo d.o.o. dio je IV Grupacije koja, osim u Hrvatskoj, djeluje u još pet europskih zemalja te je specijalizirani nakladnik za policijska izdanja. S ciljem širenja i daljnjeg razvoja poslovanja, traže motivirane osobe za radno mjesto: Call agent u pozivnom centru Rijeka (m/ž). Uvjeti za prijavu uključuju predanost poslu, pouzdanost i kolegijalnost te izrazitu marljivost. Pronalazite li se u opisu, svakako više detalja saznajte na linku i aplicirajte na vrijeme.

PK d.o.o., vodeći je proizvođač kamionskih nadogradnji, prikolica i poluprikolica u regiji te ujedno generalni zastupnik proizvoda PALFINGER grupacije na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova. U svoj tim pridružuje djelatnike na 5 pozicija. Između ostalih, traži i skladištara (m/ž), projektanta (m/ž), radnika na preši (m/ž). Provjerite sve raspoložive natječaje i aplicirajte na vrijeme.

PAN-PEK d.o.o., vodeće poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda, traži nove djelatnike na poziciji: prodavač (m/ž). Mjesto rada su Rijeka i Zagreb, a uvjeti su SSS/KV trgovačkog smjera ili NKV uz višegodišnje radno iskustvo, spremnost na timski rad te odgovoran pristup poslu. Ako želite raditi u dinamičnoj sredini u kojoj se cijeni pošteni rad i predanost poslu – kliknite na link i aplicirajte.

Adria Grupa d.o.o. zapošljava radnika na dostavi hrane i prodaji marendi (m/ž) u Ininoj rafineriji Urinj. Odabranog kandidata očekuje dostava hrane po određenim lokacijama u Urinju te naplata, briga o autima, ispomoć u kuhinji kod zaprimanja narudžbi i prilikom pakiranja marendi. Ako smo probudili interes kod vas, poznat vam je idući korak – klik na brzu prijavu.

Cammeo, vodeći je regionalni taksi prijevoznik koji posluje u 3 zemlje i 35 gradova te zapošljava više od 1200 ljudi i posluje s više od 700 vozila. U svoj tim pridružuje vozača/icu u Rijeci, kome/kojoj nudi mogućnost zarade od 6.000 kn do 10.000 kn. Ako imate više od 21 godine, vozačku dozvolu B kategorije, a za volanom se osjećate ‘kao doma’ i volite raditi s ljudima, da, ovaj posao je za vas. Sretno s prijavama. 

Plodine zapošljavaju na impresivnih 12 pozicija u Rijeci. Traže se, između ostalih, voditelj odjela mesnice (m/ž), voditelj gastro odjela (m/ž), poslovođa (m/ž). Provjerite kompletnu ponudu ovog poslodavca i aplicirajte na željeni natječaj.

Mlinar zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Ako ste vješti u svakodnevnoj komunikaciju s kupcima, snalazite se u blagajničkom poslu, a priprema, slaganje i izlaganje pekarskih proizvoda zadaća su koju s lakoćom obavljate, nemate što čekati – prijavite se. Nudi vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, kao i sigurna primanja i poticajno radno okruženje.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,