Stiže hrpa novih prilika za posao!

Nova raspoloživa radna mjesta - Pogledajte i ne propustite priliku

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

PK d.o.o., vodeći proizvođač kamionskih nadogradnji, prikolica i poluprikolica u regiji te ujedno generalni zastupnik proizvoda PALFINGER grupacije na području zemalja JI Europe, zbog povećanja obujma poslovanja i razvojnih projekata traži bravara (m/ž), lakirera (m/ž) i mehaničara / montera (m/ž) za rad u Kukuljanovu. Rok za slanje prijava je 20.10., a ostale uvjete možete provjeriti na linku.

Agencija za zapošljavanje My Fides zapošljava prodavače u prodavaonici satova (m/ž). Prodavaonice se nalaze u Splitu i Rijeci. Za konkuriranje na ovaj natječaj potrebno je iskustvo, dvogodišnje iskustvo u radu u trgovini te srednja stručna sprema. Rok za slanje prijava je 1.11. Detalje natječaja provjerite na linku i pravovremeno aplicirajte.

Möbel Land d.o.o. otvara poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu, za kompletno uređenje i opremanje doma, te traži više krojačica i prodavačica na odjelu zavjesa i tekstila (m/ž) u Rijeci. Ako imate završenu (najmanje) osnovnu školu, krasi vas velika volja za učenjem i timski rad – prijavite se. Natječaj je otvoren do 20.10.

Naton ljudski potencijali za klijenta, dentalnu polikliniku u Rijeci, traži doktora dentalne medicine (m/ž). Potrebno je trogodišnje radno iskustvo s pacijentima, znanje engleskog jezika, dok je znanje talijanskog prednost. Rok za slanje prijava je 1.11., a mjesto rada je Rijeka. Svi detalji su na linku

Manpower traži više izvršitelja na poziciji: savjetnik za klijente (m/ž), za rad u Puli. Ako poznajete talijanski jezik (osnovno), zanima vas posao kroz cijelu godinu i u mogućnosti ste raditi samo u jutarnjoj smjeni, definitivno ste vi kandidat / kandidatkinja za ovaj posao. Prijavite se.

Cammeo, vodeći je regionalni taksi prijevoznik koji posluje u 3 zemlje i u 35 gradova te zapošljava više od 1200 ljudi i posluje s više od 700 vozila. U svoj tim pridružuje vozača/icu u Rijeci, kome/kojoj nudi mogućnost zarade od 6.000 kn do 10.000 kn. Ako imate više od 21 godine, vozačku dozvolu B kategorije, a za volanom se osjećate ‘kao doma’ i volite raditi s ljudima, da, ovaj posao je za vas. Sretno s prijavama. 

Workforce, za svog klijenta – renomiranu međunarodnu kompaniju, traži više prodavača / blagajnika (m/ž) za rad na području Hrvatske. Očekuje vas rad u stabilnoj kompaniji, kao i redovita primanja, mogućnost napredovanja te dodatna usavršavanja na radnom mjestu. Ako ste zainteresirani – prijavite se.

Mlinar zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Ako ste vješti u svakodnevnoj komunikaciju s kupcima, snalazite se u blagajničkom poslu, a priprema, slaganje i izlaganje pekarskih proizvoda zadaća su koju s lakoćom obavljate, nemate što čekati – prijavite se. Nudi vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, kao i sigurna primanja i poticajno radno okruženje.

Osnovna škola Omišalj raspisala je natječaj za poziciju učitelja / učiteljice razredne nastave, za rad u mjestu Dobrinj na Krku. Natječaj je otvoren do 19.10., a uvjete natječaja provjerite na linku.

Brodogradilište 3. MAJ d.d.zapošljava na 3 pozicije: vatrogasac (m/ž),vatrogasac-vozač (m/ž) i organizator zaštite od požara (m/ž). Natječaji su aktivni do 25.10., pa provjerite uvjete natječaja i na vrijeme izvršite prijavu.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, novi poslovi, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,