Stiže hrpetina novih prilika za posao!

Zapošljavaju Autotrans, Möbel Land, Zamax Plin, Manpower, Cammeo... Ne čekajte, prijavite se!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Autotrans d.d. zapošljava u Rijeci na pozicijama stručni suradnik internet poslovanja (m/ž), organizator prijevoza (m/ž) i komercijalist (m/ž). Prijave su otvorene do 26.12. Poslodavac nudi sigurna i redovita primanja, bonuse u skladu s pravilnicima o radu, sigurnost zaposlenja, dinamično okruženje europske tvrtke, naknadu za troškove prijevoza, računalo i službeni mobitel te potporu kolega i mentora. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Möbel Land d.o.o. u potrazi je za skladištarem (m/ž) i prodavačem (m/ž) na odjelu tekstila, zavjesa, posuđa i ostalih artikala za uređenje doma. Mjesto rada je Rijeka. Potrebno je više izvršitelja. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, minimalno trogodišnje iskustvo, samostalnost i odgovornost u radu, osnovno znanje rada na računalu, komunikativnost i ljubaznost. Aplicirajte.

Hortiriviera d.o.o. traži voditelja prodaje (m/ž) u mjestu Matulji. Potrebna je osoba s „nosom“ za pronalazak puta prema ciljanim skupinama potrošača, željom za prenošenje pozitivnih emocija i brigu o postojećim i potencijalnim kupcima, okolišu i ostalim članovima tima. Nude profesionalan razvoj i usavršavanje, rad u mladom i dinamičnom timu, ured s pogledom na more. Rok prijave je 25.12. Ukoliko ste se pronašli u oglasu, prijavite se putem linka.

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta traži operatera za chat komunikaciju s klijentima (m/ž) u Rijeci. Prijavite se najkasnije do 10.1.2020. Nude se stimulativna primanja, plaćeni troškovi prijevoza, fleksibilno radno vrijeme i plaćenu edukaciju. Poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, razvijene komunikacijske vještine, strpljivost i ljubaznost u komunikaciji uvjeti su rada. Prijavite se.

Zamax Plin d.o.o. u potrazi je za dostavljačem (m/ž) plinskih boca u Rijeci. Rok prijave je 31.12. Potrebna je komunikativnost i pristojno ponašanje prema kupcima, snalaženje u prostoru i vremenu na terenu, odgovoran pristup prema radnom vozilu i radnim zadacima te spremnost na rad. Traži se znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka.

Agencija Manpower za klijenta traži savjetnika u komunikaciji s klijentima preko društvenih mreža (m/ž) u Rijeci. Potrebno je znanje talijanskog jezika na B2/ C1 razini, informatička pismenost, razvijene komunikacijske vještine, elokventnost i strpljivost u komunikaciji, pedantnost i odgovornost. Poslodavac nudi komunikaciju s velikim klijentima na europskom tržištu, mogućnost daljnjeg usavršavanja talijanskog jezika, edukaciju poslovno komunikacijskih vještina, fleksibilno radno vrijeme i pokrivene putne troškove. Rok prijave je 21.12. Prijavite se ovdje.

Nekretnine d.o.o. za geodetske poslove zapošljava geodetskog stručnjaka (m/ž) za rad u Primorsko – goranskoj županiji. Prijaviti se možete najkasnije do 4.1.2020. Za rad je potrebno obrazovanje geodetskog usmjerenja, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stimulativna primanja, timski rad u dinamčnom okruženju i kontinuiranu stručnu izobrazbu. Prijavite se putem linka.

Plodine d.d. u potrazi je za pomoćnikom direktora ekspanzije (m/ž) u Rijeci i prodavačem na odjelu mesa/ mesarom (m/ž) u Crikvenici. Pogledajte što je potrebno za rad i aplicirajte.

Cammeo zapošljava vozače (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 31.12. Poslodavac nudi mogućnost zarade do 10.000 kuna, prekvalifikaciju i sve što je potrebno za obavljanje posla uspješno i s veseljem uz mogućnost postajanja Cammeo Partnerom. Ukoliko imate 21+, vozačku dozvolu B kategorije i iskustva za volanom, prijavite se putem linka.

Mlinar d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Rijeci. Prijave su otvorene do 9.1.2020. Posao obuhvaća svakodnevnu komunikaciju s kupcima i posluživanje kupaca, informiranje kupaca o proizvodima, rad na blagajni, brigu o izloženosti i prezentaciji proizvoda i ostalo. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, iskustvo rada u maloprodaji minimalno šest mjeseci, izražene komunikacijske i prodajne vještine, ljubaznost, srdačnost, marljivost, savjestnost. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,