Stiže nova knjiška poslastica za sve ljubitelje ’50 nijansi sive’

Roman će se zvati "The Mister", a u Velikoj Britaniji i Sjevernoj Americi na policama knjižara naći će se 16. travnja.

  • Lifestyle
  • Objavljeno 26.01.2019
  • Piše: Antonela Verković

Autorica romana “Pedeset nijansi sive” E.L. James uskoro izdaje novu erotsku knjigu koju najavljuje kao “Pepeljuginu romansu za 21. stoljeće” – piše Nacionalniportal.hr

Roman će se zvati “The Mister”, a u Velikoj Britaniji i Sjevernoj Americi na policama knjižara naći će se 16. travnja, izvijestio je njezin izdavač Vintage Books.

Radnja se odvija u Londonu i u istočnoj Europi, a fokusirana je na priču o engleskom aristokratu kojega zavodi tajanstvena, glazbeno nadarena mlada žena koja je nedavno stigla u Englesku, otkriva izdavač.

“Jako sam uzbuđena zbog toga što će ova strastvena nova romansa ugledati svjetlo dana”, kazala je James. “Priča je to o Pepeljugi 21. stoljeća. Maxim i Alessia odveli su me na fascinantno putovanje i nadam se da će i moje čitatelje oduševiti njihova uzbudljiva i senzualna priča.”

Trilogija Jamesove, “Pedeset nijansi sive” prvi je put objavljena 2012. godine. Odmah je stigla na vrh popisa najprodavanijih knjiga u svijetu sa 150 milijuna prodanih primjeraka.

Romane je u tri filma pretočio filmski studio Universal Pictures, a na globalnom su tržištu zaradili više od milijardu dolara.

Filmovi koji su ubrzo dobili etiketu “pornografije za mame”, a privukao je većinom žensku publiku, odmah je izazvao brojne rasprave o granicama između erotike i prizora emocionalnog ili seksualnog zlostavljanja.

Još nije poznato hoće li se po novome romanu snimiti i filmska verzija.

FOTO: Youtube screenshot

Tagovi: 50 nijansi sive, erika james, knjiga,