Stižu nove prilike za posao

Tražite posao? Provjerite tko sve traži radnike!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Pleter – usluge d.o.o. zapošljavaju kuhara (m/ž) na Malome Lošinju. Očekuje se stručna sprema kuhara/ice ili kuhar/ica – majstor/ica. Posao se sastoji od pripreme hrane u restoranu s većim brojem obroka, linijskom prehranom i a la carte prehranom. Nudi se naknada za prijevoz. Prijavite se putem linka.

Klemm sigurnost d.o.o. traže zaštitare/ čuvare (m/ž) u Rijeci. U obzir dolaze i umirovljenici. Nudi se radni odnos na neodređeno u punom radnom vremenu i plaća po određenom satu rada. Licenca je prednost, ali nije uvjet. Bonusi, nagrade, besplatne dodatne edukacije, grupni treninzi borilačkih vještina i korištenje dvorane sa spravama za vježbanje neke su od posebnih pogodnosti ovog posla. Rok prijave je 29.11. Prijavite se putem linka.

Riven d.o.o. zapošljava više izvršitelja na pozicijama mehaničar (m/ž), skladištar (m/ž) i komercijalist (m/ž) u Kukuljanovu. Doznajte više o poslovima i prijavite se putem linka.

Auto moto centar Glavan traži vozača C kategorije (m/ž) u Rijeci. Minimalno radno iskustvo u struci je pet godina i potrebna je vozačka dozvola C kategorije. Prijavite se ovdje.

Macellarius d.o.o. – Smrekar mesnice iz Rijeke zapošljavaju mesara (m/ž). Posao obuhvaća obradu i pripremu mesa, izradu mesnih pripravaka te ostale poslove u mesnici. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Aplicirajte.

Aquatherm d.o.o. zapošljava 18 djelatnika na poziciji vodoinstalater (m/ž). Posao obuhvaća monterske radove na cjevovodima vodovoda i kanalizacije, vodoinstalacije niskogradnje i visokogradnje, montaže sanitarne opreme i uređaja. Izvode se instalaterski radovi na području Primorsko – goranske i Istarske županije, sa središtem na Srdočima u Rijeci. Prijavite se ovdje.

Adria Grupa d.o.o. zapošljava kuhara/ voditelja kuhinje (m/ž) u Rijeci i Rafineriji u Urinju – Kostreni. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje novih trendova u kulinarstvu i različitih vrsta kuhinje. Poželjno je znanje stranog jezika, ali nije uvjet. Poslodavac očekuje odgovornost, sposobnost planiranja i organizacije posla te želju za radom u timu. Potrebno je minimalno radno iskustvo od tri godine. Prijavite se.

CCC traži prodavača (m/ž) u Rijeci. Glavni zadaci su prodaja obuće, torbi i modnih artikala, rad, savjetovanje, briga o zadovoljstvu kupaca tijekom prodajnog procesa, rad na blagajni, financijski poslovi, priprema prodajne dokumentacije, uređivanje vizualnog identiteta prodajnog prostora i ostalo. Uvjeti su srednja školska sprema trgovačkog ili ekonomskog usmjerenja, poželjno radno iskustvo u prodaji, komunikativnost, ljubaznost, marljivost i sklonost timskom radu te dobre prodajne i organizacijske vještine. Prijavite se najkasnije do 25.11. putem linka.

Deltron d.o.o. u potrazi je za prodajno komercijalnim predstavnikom (m/ž)/ prodajnim inženjerom (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Prijave su otvorene najkasnije do 29.11. Nude se pogodnosti korištenja službenog vozila, mobitela i prijenosnog računala, stimulativna primanja i nagrađivanje rezultata. Poslodavac kontinuirano ulaže u razvoj zaposlenika, prilike za profesionalni razvoj i zdravo okruženje. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili tehničkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, odlično služenje račulanom, sklonost timskom radu i komunikacijske vještine. Aplicirajte.

Workforce za klijenta Optima Telekom d.d. traži prodajnog zastupnika za prodaju malim i srednjim poslovnim korisnicima (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Posao obuhvaća rad s novim i postojećim korisnicima, sustavnu obradu tržišta, administraciju korisničke dokumentacije i podataka o klijentima, kontaktiranje i ugovaranje novih poslovnih korisnika i drugo. Potrebna je godina dana radnog iskustva, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, motivacija, komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine te odlično poznavanje MS Office paketa. Prijavite se klikom na link.

Za dodatne poslove iz Primorsko-goranske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,