Što se to događa? Proteklog tjedna u Hrvatskoj je nestalo jedanaest maloljetnika

Ako ste ih vidjeli ili možete pomoći bilo kojom drugom informacijom javite se u najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192

U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo čak jedanaest maloljetnika. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom drugom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi za njima, javite se u najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Nikolina Cvetnić (13)

Nestala je visoka 145 cm, ima kestenjastu kosu i tamnoplave oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 27. veljače udaljivši se s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, crnu majicu s bijelim točkama i plave traperice s prorezima na prednjim dijelovima nogavica.

Anamarija Lešković (15)

Visoka je 170 cm, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči te je ovalnog lica i jače tjelesne građe. Nestala je 26. veljače, kada se s adrese u Sisku udaljila u nepoznatom smjeru, a nestanak se vodi u PU sisačko-moslavačkoj.

Ivan Lovašen (15)

Visok je 170 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nestao je 21. veljače s adrese u Ivancu, a nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

Ana Mihajlović (17)

Visoka je 168 cm, ima crnu kosu i tamnosmeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 27. veljače s adrese u zagrebačkom kvartu Dugave, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crveni gornji dio trenirke, donji dio trenirke i tenisice.

Jasmina Muzica (17)

Visoka je 170 cm i ima crnu kosu. Nestala je 26. veljače s adrese boravišta u Rijeci, a nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Brenda Radulović (16)

Visoka je 150 cm, ima ravnu, tamnoplavu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Nestala je 22. veljače s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, majicu, crnu suknju i bijele tenisice.

Sara Trohar Halilović (15)

Visoka je 160 cm, ima crnu, ravnu kosu i svjetloplave oči te je ovalnog lica i slabije tjelesne građe. Nestala je u Karlovcu, 25. veljače.

Kristian Barić Ivanov (17)

Jedina dostupna informacija u evidenciji nestalih je da mladić ima smeđu kosu te je sitnije tjelesne građe. Nestao je 25. veljače udaljivši se s adrese boravišta u Splitu i nestanak se vodi u PU splitsko-dalmatinskoj.

Patrik Duboja (16)

Osobni opis nije dostupan u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Jedino što je policija objavila jest da je mladić nestao 25. veljače, udaljivši se s adrese u Splitu, a nestanak se vodi u PU splitsko-dalmatinskoj.

Džemaludin Kauković (16)

Visok je 176 cm i ima plavu kosu. U trenutku nestanka bio je odjeven u jaknu, traperice i tenisice i nosi ‘šiltericu’. Nestao je 22. veljače udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Maja Vrbanić

Visoka je 168 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Od osobitih znaka ima madež ispod brade. Nestala je 25. veljače, udaljivši se s adrese u Varaždinu.

(srednja.hr)

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: 192, djeca, maloljetnici, nestali, policija,